Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" personālā trešais inficētais, Šmita spēle pārcelta

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Barcelona" personālā trešais inficētais, Šmita spēle pārcelta
Rolands Šmits cīņā pret Maiku Džeimsu. Foto: Euroleague

Rolanda Šmita pārstāvētā kluba "FC Barcelona" personālā reģistrēts trešais inficētais cilvēks ar elpceļu vīrusu, tādēļ svētdien, 4. oktobrī, plkst. 13:30 paredzētā spēle pret Sansebastjanas "Gipuzkoa Basket" pārcelta uz vēlāku laiku.

Katalāņu klubs ceturtdien Eirolīgas mājas spēlē pieveica Maskavas CSKA basketbolistus ar 76:66. Divas dienas vēlāk “Barca” preses dienests paziņoja par pozitīviem Covid-19 testiem galvenajam trenerim Šarūnam Jasikēvičam un viņa palīgam Darjušam Maskoļūnam.

Sestdien līdzīgu paziņojumu publicēja Maskavas CSKA – inficēti Krievijas kluba basketbolisti Jānis Strēlnieks, Nikola Milutinovs un Semjons Antonovs. Taisnības labad jāsaka, ka Strēlnieks un Milutinovs uz Barselonu nelidoja, bet Antonovs laukumā neizgāja.

Naktī uz svētdienu kļuva zināms, ka pozitīvs tests bijis vēl vienam “FC Barcelona” pārstāvim. ACB līga pieņēma lēmumu pārcelt ceturtās kārtas spēli starp Barselonu un Sansebastjanu uz vēlāku laiku. Klubs un līga informēs par jauno spēles datumu.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.es/es/balon...