Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

"Barcelona" personālā trešais inficētais, Šmita spēle pārcelta

"Barcelona" personālā trešais inficētais, Šmita spēle pārcelta
Rolands Šmits cīņā pret Maiku Džeimsu. Foto: Euroleague

Rolanda Šmita pārstāvētā kluba "FC Barcelona" personālā reģistrēts trešais inficētais cilvēks ar elpceļu vīrusu, tādēļ svētdien, 4. oktobrī, plkst. 13:30 paredzētā spēle pret Sansebastjanas "Gipuzkoa Basket" pārcelta uz vēlāku laiku.

Katalāņu klubs ceturtdien Eirolīgas mājas spēlē pieveica Maskavas CSKA basketbolistus ar 76:66. Divas dienas vēlāk “Barca” preses dienests paziņoja par pozitīviem Covid-19 testiem galvenajam trenerim Šarūnam Jasikēvičam un viņa palīgam Darjušam Maskoļūnam.

Sestdien līdzīgu paziņojumu publicēja Maskavas CSKA – inficēti Krievijas kluba basketbolisti Jānis Strēlnieks, Nikola Milutinovs un Semjons Antonovs. Taisnības labad jāsaka, ka Strēlnieks un Milutinovs uz Barselonu nelidoja, bet Antonovs laukumā neizgāja.

Naktī uz svētdienu kļuva zināms, ka pozitīvs tests bijis vēl vienam “FC Barcelona” pārstāvim. ACB līga pieņēma lēmumu pārcelt ceturtās kārtas spēli starp Barselonu un Sansebastjanu uz vēlāku laiku. Klubs un līga informēs par jauno spēles datumu.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.es/es/balon...


Krišs Helmanis. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju

Latviešu basketbolisti piektdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas un Spānijas līgās.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).