Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņa tīkotāja "Milano" cer iegūt A licenci un spēlēt pret NBA klubiem

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Siliņa tīkotāja "Milano" cer iegūt A licenci un spēlēt pret NBA klubiem
Ojārs Siliņš un "Reggio Emilia" 27. aprīlī izcīnīja Eiropas Izaicinājuma kausu
Foto: www.fibaeurope.com

Bagātākais Itālijas basketbola klubs "Olimpia Milano" nekvalificējās Eirolīgas "Četru finālam", taču kaļ jaunus plānus. Milānieši cer 2015. gada sezonā iegūt Eirolīgas pastāvīgo A licenci un aizvadīt pārbaudes spēles pret NBA klubiem.

Itālijas finanšu un modes centrā Milānā naudas netrūkst, tāpēc lielpilsētas kluba ambīcijas ir lielas. Aprīļa beigās “Olimpia Milano” paziņoja par plāniem līdz 2017. gadam uzcelt jaunu arēnu ar 13 000 skatītāju vietu, savukārt pēc divām nedēļām kluba pašreizējā zālē notiks Eirolīgas “Četru fināls”.

Sestdien, 3. maijā, Milānas ģenerālmenedžeris Flāvio Portaluppi intervijā ietekmīgajam sporta laikrakstam “La Gazzetta dello Sport” pastāstīja, ka klubs no jauna gatavojas iegūt Eirolīgas A licenci.

2012. gada jūnijā “Olimpia Milano” izņēmuma kārtā ieguva A licenci diviem gadiem (tradicionālo trīs gadu vietā), jo pēc “Lottomatica Roma” neveiksmēm Itālijas čempionātā tā kļuva pieejama “wild-card” veidā. Noslēdzoties minētajam divu gadu termiņam, milānieši pabeigs trīs gadu pārejas periodu, kas nepieciešams, lai iegūtu pastāvīgo A licenci.

Tas vēl nav viss. “Olimpia Milano” vasarā gatavojas iegūt jaunu sponsoru no Teksasas, kurš gatavs ieguldīt līdzekļus kluba attīstībā. Portaluppi norādīja, ka klubs nākamajā rudenī varētu doties uz ASV, lai sacenstos pret NBA komandām.

Milānas komanda cer paturēt savā īpašumā amerikāņu zvaigzni Kītu Lengfordu, kurš pirms nedēļas ieguva Turcijas pasi. “Mēs gatavojam jauna veida līgumus ar īsākiem termiņiem un izpirkuma iespējām kluba labā.”

Pagājušajā nedēļā Portaluppi devās uz Boloņu, lai klātienē vērotu Eiropas Izaicinājuma kausa “Četru finālu”. Vietējais laikraksts “Gazzetta di Reggio” ziņoja, ka ietekmīgais ģenerālmenedžeris izrāda interesi par latviešu uzbrucēja Ojāra Siliņa pakalpojumiem un sezonas laikā vairākkārt apmeklējis Redžo kluba mājas spēles.

2013. gada septembrī “Milano” noslēdza divu gadu līgumu ar igauņu uzbrucēju Kristjanu Kanguru.

Izmantotie resursi:
Olimpia Milano will likely get Euroleague A...
Portaluppi al PalaDozza, continua a seguire...

  +6 [+] [-]

, 2014-05-03 22:03, pirms 10 gadiem
Tas chalis blakus silinam bildee man baigi gazolu atgaadina,mozh palaidu garaam un shis jau triumpfaa kapaa

  +1 [+] [-]

, 2014-05-03 22:05, pirms 10 gadiem
Un prieks par Silina attiistiibu tikai cerams ja tiks Milaanaa,ka negadaas pazust,veiksmi

     [+] [-]

, 2014-05-03 22:38, pirms 10 gadiem
A kāda licenze ir tiem ķēmiem no izrēlas, kas pērn uzvilka vefu, bet beigās tika piesmieti no NBA klubu puses??? Es saprotu, ka kaut kāds CSKA spēlē pret NBA un uzvelk viņu klubus, saprastu, ja Real spēlētu un visticamāk uzvilktu lielāko daļu NBA klubu, bet kādā sakarā pērn pret šamajiem pazemojās tas žīdu klubs???

     [+] [-]

, 2014-05-03 22:49, pirms 10 gadiem
getin rakstīja: A kāda licenze ir tiem ķēmiem no izrēlas, kas pērn uzvilka vefu, bet beigās tika piesmieti no NBA klubu puses??? Es saprotu, ka kaut kāds CSKA spēlē pret NBA un uzvelk viņu klubus, saprastu, ja Real spēlētu un visticamāk uzvilktu lielāko daļu NBA klubu, bet kādā sakarā pērn pret šamajiem pazemojās tas žīdu klubs???
Ko tu domā ar - "uzvilkt"?

     [+] [-]

, 2014-05-03 23:23, pirms 10 gadiem
fagcentrs rakstīja: Ko tu domā ar - "uzvilkt"?
paanalizē šo lapu (nba pret haifu) un tad zināsi, ko sportā nozīmē "uzvilkt":
List of games played between NBA and...