Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kurucs rezultatīvs "Partizan" graujošā uzvarā Adrijas līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kurucs rezultatīvs "Partizan" graujošā uzvarā Adrijas līgā
Rodions Kurucs (centrā). Foto: Dragana Stjepanovic/Partizan NIS

Adrijas līgā (ABA) vienu no sezonas veiksmīgākajām spēlēm aizvadījis latviešu basketbolists Rodions Kurucs, kurš ar 11 gūtiem punktiem palīdzēja Belgradas "Partizan NIS" savā laukumā ar 103:72 sagraut Horvātijas klubu "Zadar".

Kurucs šovakar laukumā pavadīto 19 minūšu un 19 sekunžu laikā realizēja divus no četriem divpunktu, abus trīspunktu un vienīgo soda metienu, savam rēķinam pievienojot arī divas atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu bumbu, trīs reizes pārkāpjot un vienu reizi izprovocējot pretinieku uz noteikumu pārkāpumu, kā arī nopelnot +/- rādītāju +14.

• "Partizan NIS" ar bilanci 11-2 nostiprinājās prestižā turnīra vicelīderes pozīcijā, atpaliekot tikai no savas niknākās sāncenses Belgradas "Crvena Zvezda", kas 14 mačos izcīnījusi 13 uzvaras.

Polijas meistarsacīkstēs uz devīto vietu ar bilanci 9-8 pakāpusies Klāva Čavara pārstāvētā Bidgoščas "Enea Abramczyk Astoria", kas mājās ar 98:85 pārspēja Gdiņas "Asseco Arka".

• Čavars 21 minūtes un 48 sekunžu laikā iemeta četrus punktus (2/2 - 2p.), izpelnījās piecas piezīmes, savāca trīs bumbas zem groziem, divreiz pārtvēra bumbu, iedeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī sakrāja +/- rādītāju +9.

Izmantotie resursi:
https://www.aba-liga.com/match/98/2...
https://plk.pl/mecz/124878/enea-abr...

     [+] [-]

, 2022-01-04 09:35, pirms 2 gadiem
Nu tad Beidzot, Kuruc!