Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timermanim 11 punkti, Jeromanovam piektā uzvara

Agris Suveizda

Timermanim 11 punkti, Jeromanovam piektā uzvara
Ivars Timermanis
Foto: mavpabasket.com

Šovakar kārtējās spēles aizvadījuši vairāku Latvijas basketbolistu pārstāvētie ārzemju klubi. Ivars Timermanis Ukrainas Superlīgā guva 11 punktus zaudējumā pret "Kryvbas" (74:82), savukārt Edgars Jeromanovs ar 10 punktiem palīdzēja uzvarēt "Orebro" (71:54).

Trešo spēli Ukrainas Superlīgas jaunajā sezonā aizvadīja Čerkasu "Mavpy", kas savā laukumā gandrīz visu spēli bija iedzinējas lomā un ar rezultātu 74:82 piekāpās "Kryvbasbasket". Viesiem tā bija trešā uzvara četros mačos, savukārt "Mavpy" piedzīvoja otro zaudējumu trīs spēlēs. Ivars Timermanis mājinieku rindās laukumā atradās 18 minūtes un 53 sekundes, guva 11 punktus (2p. - 1/4, 3p. - 3/4), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un nopelnīja četras piezīmes.

Tikmēr pie piektās uzvaras septiņās Zviedrijas čempionāta spēlēs tika Norčēpingas "Dolphins", kas izbraukumā ar 17 punktu pārsvaru pieveica "Orebro". Norčēpingas komanda bija vadībā visa mača garumā un sagādāja pretiniekiem septīto zaudējumu tikpat spēlēs.

Edgars Jeromanovs laukumā bija 30 minūtes un 25 sekundes, kas bija trešais lielākais spēles laiks komandā. Jeromanovs iemeta trīs no sešiem divpunktu metieniem, realizēja vienu no diviem soda metieniem un trāpīja tikai vienu no sešiem tālmetieniem. Kopumā Jeromanova kontā desmit punkti, kā arī četras atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
superleague.ue
Startsida

  +1 [+] [-]

, 2013-11-01 22:29, pirms 11 gadiem
tads ar vel spele ?