Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Lielisku sezonu aizvadījušais Pozņaks paliek "Ogrē"

Emils Ozerinskis

Lielisku sezonu aizvadījušais Pozņaks paliek "Ogrē"
Jānis Pozņaks
Foto: Jānis Martels

Latvijas - Igaunijas apvienotās basketbola līgas komanda BK "Ogre" savā sastāvā noturējusi garā gala spēlētāju Jāni Pozņaku, kurš aizvadītajā sezonā bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Pagājušajā sezonā 35 gadus vecais Jānis Pozņaks aizvadīja individuāli vienu no sekmīgākajām karjeras sezonām, ogrēniešu rindās LBL čempionātā kļūstot par vienības rezultatīvāko spēlētāju ar 13,5 punktiem 37 nospēlētos mačos. Tāpat 203 cm garajam spēlētājam izdevās sakrāt 4,6 atlēkušās bumbas zem groziem. Šie statistikas rādītāji ļāva Pozņakam aizvadīt vienu no individuāli labākajiem karjeras gadiem, atpeliekot tikai no karjeras pirmajiem gadiem LBL pastarītēs. Baltijas līgā Pozņaks ogrēniešu rindās nospēlēja 12 spēles, sakrājot 11,8 punktus un 6,5 atlēkušās bumbas zem groziem.

Veterāna statusu sasniegušais Pozņaks karjeras laikā sakrājis plašu pierakstu dažādās Latvijas un ārzemju komandās. LBL līmenī Pozņaks debitēja LSPA/VEF sastāvā, bet vēlāk pārstāvēja tādas komandas kā "ASK Rīga", "ASK/Buki" un "Valmiera". No 2009. līdz 2012. gadam basketbolists bija leģionāra statusā, pārstāvot Spānijas un Luksemburgas komandas. Pēc atgriešanās Latvijā Pozņaks trīs gadus pavadīja "Jēkabpils" rindās, bet nu jau trešo sezonu pēc kārtas basketbolists pārstāvēs dzimtās pilsētas komandu BK "Ogre".

"Līguma pagarināšana ar Jāni Pozņaku bija viena no starpsezonas prioritātēm. Milzīgs prieks, ka mums tas ir izdevies. Jānis savas labākās sezonas ir aizvadījis tieši šeit "Ogrē", kā rezultātā pa šiem gadiem viņš ir izveidojies par vienu no kluba tēliem un līderiem. Jaunajā sezonā no Jāņa sagaidām tik pat stabilu sniegumu kādu viņš ir rādījis iepriekš," pastāstīja "Ogres" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

Ar "Ogri" pagājušajā vasarā divu gadu līgumu parakstīja pieredzējušais saspēles vadītājs Rinalds Sirsniņš. Komandas rindās jaunajā sezonā atgriezušies Renārs Magone un Kārlis Apsītis. Tāpat lielāka loma varētu tikt paredzēta Eiropas U18 čempionāta sudraba medaļniekam Mārcim Šteinbergam. Tāpat vienības rindas papildinājis pagājušā gada labākais LBL sestais spēlētājs Edgars Lasenbergs.

Esam vienojušies par sadarbības turpināšanu ar aizvadītās sezonas rezultatīvāko #bkogre spēlētāju Jāni Pozņaku. 35 gadus vecais Pozņaks, aizvadītās sezonās griezumā komandas labā guva 13,5 punktus un izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas uzrādot augstāko efektivitātes rādītāju komandā - 12,7. 💬 Arturs Visockis-Rubenis: "Līguma pagarināšana ar Jāni Pozņaku bija vien no starpsezonas prioritātēm. Milzīgs prieks, ka mums tas ir izdevies. Jānis savas labākās sezonas ir aizvadījis tieši šeit Ogrē, kā rezultātā pa šiem gadiem viņš ir izveidojies par vienu no kluba tēliem un līderiem. Jaunajā sezonā no Jāņa sagaidām tik pat stabilu sniegumu kādu viņš ir rādījis iepriekš." #mēsesamogre #bkogre

A post shared by BK Ogre (@bkogre) on Aug 31, 2018 at 4:22am PDT

  -1 [+] [-]

, 2018-08-31 16:04, pirms 6 gadiem
Loti labi

  +1 [+] [-]

, 2018-08-31 16:16, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Loti labi
Kas tur labs? Līgums neko vēl negarantē, redzēs kā ies ar jauno sastāvu, tagad tik sāksies īstais darbs!!

     [+] [-]

, 2018-08-31 16:29, pirms 6 gadiem
user rakstīja: Kas tur labs? Līgums neko vēl negarantē, redzēs kā ies ar jauno sastāvu, tagad tik sāksies īstais darbs!!
Labi, ka komandai vismaz sastāvs veidojas

  +1 [+] [-]

, 2018-08-31 17:09, pirms 6 gadiem
o, varēs ar Šmitiņu pagrūstīties. Šitam jau patīk, tik vienā brīdī širmis gan aiziet prom.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja