Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valmieras leģionārs Beks: ''Gribu pierādīt, ka laukumā esmu monstrs''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Valmieras leģionārs Beks: ''Gribu pierādīt, ka laukumā esmu monstrs''
Jaunais ''Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola'' spēlētājs Tervels Beks (#14) vēl ''Golden Flashes'' rindās. Foto: kentstatesports.com

''Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola'' jauno Latvijas - Igaunijas apvienotās basketbola līgas sezonu sāks jau 2. oktobrī, kad viesosies Ventspilī. Jaunais kluba leģionārs Tervels Beks sarunā ar Sportacentrs.com atklāja pieredzi Valmierā, kā arī savus un komandas mērķus gaidāmajā sezonā.

''Man ļoti patīk Valmierā. Ar katru dienu jūtos arvien vairāk kā mājās. Pat ejot pēc ēdiena, visi pret mani izturas tik ļoti jauki. Katru dienu iepazīstu jaunus cilvēkus. Jūtos lieliski - kvalitatīvi ēdu un guļu. Jūtu, ka mans ķermenis labā ziņā mainās,'' sacīja Beks.

Beks starpsezonā pierādīja, ka jaunajā sezonā būs viens no vienības līderiem. Pārbaudes spēlē pret ''Viimsi'' viņš guva 31 punktu un savāca 12 atlēkušās bumbas. Arī pret ''Tartu Universitāti'' viņš iekrāja 22+12.

''Mans vienīgais mērķis jaunajā sezonā ir sevi parādīt kā monstru laukumā. Vēlos aizvadīt katru maču kā pēdējo un pēc labākās sirdsapziņas. Vēlamies sezonu noslēgt ar pozitīvu bilanci, kā arī pieveikt tos pretiniekus, kurus citi saka, ka uzvarēt nespējam,'' turpināja amerikāņu uzbrucējs.

Beks jaunajā sezonā nebūs vienīgais leģionārs starp valmieriešiem. Komandu pārstāvēs arī amerikānis Džastins Makkāls, lietuvietis Tads Vaičūns, ukrainis Ivans Tokovenko un austrālietis Dengs Gaks.

Arī Valmieras leģionārs Makkāls intervijā arī Sportacentrs.com atklāti stāstīja par saviem un komandas mērķiem jaunajā sezonā.

''Starpsezonā esam pratuši atrast komandas garu. Ir bijuši gan kāpumi, gan kritumi, taču kāpumi bijuši vairāk. Mēs apzināmies savas stiprās puses. Esam aizvadījuši vairākas pārbaudes spēles un tās ir pierādījušas, ka varam sacensties ar jebkuru komandu,'' sarunu noslēdza 24 gadus vecais basketbolists.

2. oktobrī valmierieši viesosies pie ''Ventspils'' basketbolistiem. Mača sākums plkst. 17:00. Tiešo translāciju būs iespējams vērot kā televīzijas kanālā TV4, tā arī portālā Sportacentrs.com.

     [+] [-]

, 2022-09-30 19:20, pirms 2 gadiem
Monstru
gaidām Rūjienā pie Daińa klondaikā

     [+] [-]

, 2022-10-01 12:47, pirms 2 gadiem
Beka vizuālais tēls ir mānīgs - viņš patiešām ir ļoti tehnisks un gudrs basketbolists ar izcilu "federi"!