Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF 5. un 8. septembrī spēlēs ar "Enisey"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

VEF 5. un 8. septembrī spēlēs ar "Enisey"
Arnis Labucks
Foto: bbl.net

Basketbola klubs "VEF Rīga", turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, 5. un 8. septembrī sacentīsies ar Ainara Bagatska trenēto Krievijas Superlīgas klubu Krasnojarskas "Enisey".

Pirmo pārbaudes spēli VEF aizvadīs 2. septembrī, Lietuvas ostas pilsētā Klaipēdā sacenšoties ar Ukrainas klubu Kijevas „Budivelnyk”.

Bagatska vadītais "Enisey" šobrīd atrodas treniņnometnē Valmierā. 3. septembrī plānota pārbaudes spēle ar sporta klubu "Valmiera", 5. septembrī turpat Vidzemes Olimpiskajā centrā pirmā sacensība ar VEF, bet 8. septembra spēle un 10. septembra duelis ar Latvijas čempioniem BK "Ventspils" notiks jau Rīgā.

Jau tagad zināms, ka Rīgas VEF sastāvā nākamajā sezonā spēlēs Jurijs Aleksejevs, Gatis Jahovičs, Rolands Freimanis, Arnis Labucks, Andrejs Šeļakovs, Ivans Ņeļubovs, Alekss Renfro un Jānis Gailītis. Ar komandu trenējas arī Ingus Bankevics, Akselis Vairogs, Juris Patmalnieks un Žanis Peiners, ar kuriem notiek sarunas par iespējamo sadarbību. Tāpat treniņos piedalās jaunie basketbolisti - Edmunds Dukulis, Mārtiņš Gulbis, Ernijs Ansons, bet par pievienošanos Vefiņam notiek sarunas arī ar Ojāru Siliņu un Kasparu Vecvagaru. Lai pabeigtu komandas komplektāciju, kluba galvenā trenera Valda Valtera vērtējumā vēl nepieciešami divi uzbrūkošā aizsarga pozīcijas spēlētāji.

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-08-30 21:12, pirms 15 gadiem
es nezinu kā tagad, taču VEF pirmajā sezonā Gailītis bija spēlējošais menedžeris. varbūt tāpēc šis vēl komandā? taču nē viņš ir monstrs aizsardzībā, labs spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-31 00:01, pirms 15 gadiem
nesaprotu cik ilgi būs jāgaida publisks paziņojums par spēli no skvalmiera.lv

     [+] [-]

, 2009-08-31 11:30, pirms 15 gadiem
bilde gan atbilstoša izvēlēta...

     [+] [-]

, 2009-08-31 13:44, pirms 15 gadiem
Skeps rakstīja: bilde gan atbilstoša izvēlēta...
Labucks speelees VEFaa, taapeec bilde ir atbilstosha.

     [+] [-]

, 2009-08-31 15:04, pirms 15 gadiem
8. septembrī spēlēs basketbolu, bet 10. septembrī duelēsies!!! Diez, vai ieroči jau izvēlēti? Rapieri? Kuri tēlos musketierus, kuri - kardināla gvardus? ;-P