Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jahovičs: "Sēriju vēlamies pabeigt rīt"

Jahovičs: "Sēriju vēlamies pabeigt rīt"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64.

Basketbola kluba "VEF Rīga" uzbrucējs Gatis Jahovičs dienu pirms LBL pusfināla ceturtās spēles norādījis, ka viņa pārstāvētā komanda vēlas noslēgt sēriju jau sestdien Ventspilī, izcīnot trešo uzvaru.

Trešdien abas komandas aizvadīja trešo spēli, kurā pārāks ar 82:69 bija "VEF Rīga", panākot sērijā 2:1. Jau sestdien notiks sērijas ceturtā spēle, kurā "Ventspils" uzņems VEF. Iespēja noslēgt sēriju Rīgas VEF ir jau šajā spēlē un uz to cer komandas kapteinis Gatis Jahovičs. "Treniņus esam aizvadījuši mierīgā ritmā, vairāk pieslīpējot taktiskās lietas. Uzskatu, ka esam gatavi spēlei un noteikti šo sēriju vēlamies pabeigt jau rīt Ventspilī," norādīja Jahovičs.

"Noskaņojums komandā ir labs, kā jau pēc uzvaras. Visa komanda ir gatava un visi ir pārliecināti, ka varam vinnēt - to arī mēģināsim rīt izdarīt," sacījis VEF spēlētājs. Sestdienas spēles sākums Ventspils Olimpiskajā Centrā gaidāms pulksten 17:00. Šīs sērijas uzvarētājs finālā tiksies ar "Baronu", kas savā pusfināla sērijā pieveica "Valmieru".

Izmantotie resursi:
vefriga.com

     [+] [-]

, 2010-04-30 19:49, pirms 14 gadiem
redzēs kā sanāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-30 20:25, pirms 14 gadiem
Nē, par beigšanu rīt nevar būt ne runas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-30 22:03, pirms 14 gadiem
ElvisNBA rakstīja: un piebeigs ar!!
diez vai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja