Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Porziņģis trenējas individuāli

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Porziņģis trenējas individuāli
Jānis Porziņģis
Foto: liepajaslauvas.lv

Latvijas basketbolists Jānis Porziņģis, kurš šosezon aizvadīja pāris spēles ''Liepājas lauvu'' sastāvā, bet pēc tam devās uz Itāliju personīgu motīvu vadīts, pašlaik trenējas individuāli un neizslēdz iespēju jau šosezon atgriezties Liepājas kluba rindās.

''Vēl joprojām konkrētu piedāvājumu nav, un, visdrīzāk, šosezon nevienam klubam arī nepievienošos," sarunā ar laikrakstu ''Kurzemes Vārds'' teica Jānis Porziņģis, norādot, ka viņa atgriešanās ''lauvu'' rindās joprojām ir iespējama.

Porziņģis, kurš lielu daļu savas karjeras pavadījis Itālijas basketbola laukumos, tāpat atzina, ka uz Itāliju devies, lai satiktos ar savu aģentu un draugiem.

201 centimetru garais liepājnieks ''lauvu'' sastāvā šosezon piedalījās trijās Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēlēs, vidēji katrā gūstot 12,7 punktus, izcīnot trīs bumbas zem groziem un pieļaujot 1,7 kļūdas.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv
basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-03-30 18:16, pirms 16 gadiem
Lai tak uzkapā pie lauvām līdz sezonas beigām

  +4 [+] [-]

, 2009-03-30 18:41, pirms 16 gadiem
jauns dzeks. tak varēja par "vēder/'pieredzes" tiesu spēlēt un trenēties labāk nekā sēdēt. protams, ceru, ka izdosies viņam vēl kādu naudas līgumu arī tuvākā laikā noslēgt.
tomēr vēl nesen bija viens no "intriģējošākajiem" izlases kandidātiem