Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Iespaidu atstāja sestdienas atbildīgā spēle BBL"

V. Valters: "Iespaidu atstāja sestdienas atbildīgā spēle BBL"
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien notikušās Latvijas Basketbola līgas spēles Liepājā, kur vietējais klubs "Liepājas Lauvas" ar 70:64 pārspēja "VEF Rīga", pārdomās par aizvadīto maču dalījās abu komandu galvenie treneri.

"Liepājas Lauvu" galvenais treneris Oļegs Okulovs pēc spēles minēja, ka pretiniekiem "VEF Rīga" basketbolistiem, iespējams, patraucējusi iepriekšējā spēle, kurā viņi BBL izslēgšanas spēlē sagrāva Igaunijas klubu TTU: "Domāju, ka pēc spēles ar igauņu klubu rīdziniekiem šai spēlei pietrūka emociju, degsmes laukumā. Labi nocīnījāmies aizsardzībā, taču uzbrukumā sniegums varēja būt labāks, jo tika aizmesti garām vairāki metieni no ļoti labām pozīcijām, tomēr tajā pat laikā precīzi bija pāris sarežģīti metieni svarīgās spēles situācijās. Par savstarpējo spēļu gūto un zaudēto punktu attiecību nedomāju, jo vēl priekšā ir četri mači. Šoreiz starta piecniekā Graudiņu sūtīju, jo viņš tomēr ir fiziski spēcīgāks par Ansonu un vienlīdzīgāks pretinieks Šeļakovam un Aleksējevam."

Savukārt "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters nebija apmierināts ar savu padoto sniegumu uzbrukumā: "Pēdējās izbraukuma spēlēs demonstrējam ļoti vāju sniegumu uzbrukumā. Protams, ka ar 64 gūtiem punktiem ir grūti uzvarēt. Iespējams, iespaidu atstāja sestdienas atbildīgā spēle Baltijas Basketbola līgā, kura prasīja daudz spēka. Mums šoreiz īsti nekas nesanāca, turpretī liepājnieki demonstrēja sev raksturīgo spēles manieri un ar to pietika. Pamatuzdevums šajā mačā bija nezaudēt ar vairāk kā 11 punktu starpību. Domāju, ka vienu no divām atlikušajām mājas spēlēm mēs spēsim uzvarēt un nosargāt piekto vietu."

Izmantotie resursi:
vefriga.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-01 00:27, pirms 16 gadiem
ir taads vecs teiciens.... bla bla bla

     [+] [-]

, 2009-04-01 08:10, pirms 16 gadiem
ak ta tomēr no barona baidies gan ka negribi jau pirmajā kārtā( finālos) ar viņiem satikties...