Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Hjūzam pārsista galva, ierindā atgriezīsies drīz

Andrejs Siliņš

Hjūzam pārsista galva, ierindā atgriezīsies drīz
Trevons Hjūzs uz grīdas
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Basketbola līgas (LBL) centrālajā spēlē pret "Ventspili" galvas savainojumu guvušais Rīgas VEF amerikāņu saspēles vadītājs Trevons Hjūzs, iespējams, ar komandu trenēsies jau rītdien, portālam Sportacentrs.com pastāstīja VEF treneris Nikolajs Mazurs.

VEF uzvarā pār Ventspili (79:77 pagarinājumā) svētdien Hjūzs laukumā pavadīja tikai sešas minūtes un 45 sekundes, jo kādā no spēles epizodēm pēc sadursmes pārsita galvu. "Spēli Trevons nevarēja turpināt, jo nebija iespējams apturēt asiņošanu tā, lai varētu doties laukumā," skaidroja VEF treneris Nikolajs Mazurs. "Viņam tiks uzliktas vairākas šuves un domāju, ka jau rītdien viņš piedalīsies treniņā kopā ar komandu."

Joprojām ierinda nav arī uzbrucējs Gatis Jahovičs, kurš spēlē pret "Liepājas Lauvām" savainoja ceļgalu, bet Mazurs izteica cerību, ka Gatis komandai varēs palīdzēt MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" turnīrā Kauņā, kas risināsies 9. un 10. aprīlī. "Gatim ir pabojāta ceļgala kapsula. No sākotnēji paredzēto divu nedēļu izlaišanas viena jau pagājusi. Ceram, ka viņš palīdzēs komandai Baltijas līgas "Final Four"," norādīja treneris.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-28 13:46, pirms 13 gadiem
Nu neveicas Jahovičam ar tiem savainojumiem.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-28 15:43, pirms 13 gadiem
Sakars ar jahovicu?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 17:18, pirms 13 gadiem
Stoke rakstīja: Sakars ar jahovicu?
izlasi tekstu, tad sapratīsi vrb.