Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Foto: "Valmierai" pārliecinoša uzvara pār "Zemgali"

Šodien, 25.janvārī, “BK Valmiera” savā laukumā LBL ietvaros tikās ar “Zemgales” basketbolistiem. Spēlē pārliecinošu uzvaru ar 67:52 svinēja “BK Valmiera”. Lielisku spēli radīja Pāvels Veselovs, kuram 20 punkti, bet kārtējais double-double Artūram Valeikam – 13 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Foto: Jānis Priedītis Skrejpapinja blogojums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-25 22:49, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: kārtējā bezjēdzīgā galerija bez karsējām, laikam autoram ir liela skaudība neko darīt, tāpēc jau bildes nekam neder. vērtējums -.
Ja Jūs vēlaties aplūkot karsējmeiteņu galeriju, tad to var izdarīt šeit Karsējmeitenes Bet apgalvot, ka bildes nekam neder ir nekorekti, jo fotogalerijā tiek atspoguļota spēles gaita!

     [+] [-]

, 2011-01-25 23:18, pirms 13 gadiem
Kate Glika rakstīja: Ja Jūs vēlaties aplūkot karsējmeiteņu galeriju, tad to var izdarīt šeit Karsējmeitenes Bet apgalvot, ka bildes nekam neder ir nekorekti, jo fotogalerijā tiek atspoguļota spēles gaita!
pamaza galerija , bet basketbols jaskataas kustiibaa, fotografeeshanaas ir domaata sievieteem