Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valmierā šodien viesosies ''Barons''

Valmierā šodien viesosies ''Barons''
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze.

Šodien Latvijas Basketbola līgas (1.divīzijas) ietvaros BK ''Valmiera'' savā laukumā spēlēs pret principiāliem pretiniekiem - BK ''Barons''. Starp abām vienībām šajā sezonā ir aizritējušas saspringtas cīņas.

Principiāla spēle šodien tiks aizvadīta Valmierā, kur BK ''Valmiera'' uzņems BK ''Barons''. Šīm komandām šajā sezonā ir vienmēr bijušas aizraujošas cīņas savā starpā. Komandas savā starpā ir aizvadījušas četras spēles, no kurām trijās uzvarējusi ''Valmiera''. Pie tam, ''Barons'' šajā sezonā pagaidām LBL piedzīvojusi četrus zaudējumus, no kuriem tieši trīs piedzīvoti pret ''Valmiera'' komandu. Pēdējā spēlē 23.janvārī ''Valmiera'' pārspēja ''Baronu'' savā laukumā ar 90:88. Toreiz rezultatīvākais mājiniekiem bija Jānis Kaufmanis, kurš guva 26 punktus.

''Barons'' savu sastāvu pēdējās nedēļās ir papildinājusi ar Mārtiņu Skirmantu, kurš veiksmīgi iekļāvies komandas spēlē. Par komandas līderiem var uzskatīt Ivaru Timermani, kurš ir vienības rezultatīvākais basketbolists LBL, gūstot vidēji spēlē 17,1 punktu. Tāpat leģionārs Efedžuku ir bīstams basketbolists uzbrukumā, bet komandas saspēli veido Rinalds Sirsniņš, kurš vidēji spēlē atdod 3,6 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr ''Valmiera'' rindās rezultatīvākais ir Davīns Deiviss, kurš guvis vidēji spēlē 17 punktus, taču praktiski jebkurš no ''Valmiera'' basketbolistiem var aizvadīt spilgtu spēli un kļūt par komandas līderi atsevišķā spēlē. Komanda gan arī spēlē diezgan nestabili un vienu spēli tā var aizvadīt ļoti labi, bet citu diezgan neveiksmīgi.

Izmantotie resursi:
basket.lv

  -3 [+] [-]

, 2010-02-27 12:04, pirms 14 gadiem
mēs sitīsim tos utainos,pēc tam tos zili pelēkos arvien arvien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-27 12:42, pirms 14 gadiem
Tiesneši?

     [+] [-]

, 2010-02-27 14:34, pirms 14 gadiem
Timermanis nespēlēja pret Zemgali.. vai kāds zin vai šodien viņš spēlēs? Nav kāda trauma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-27 15:35, pirms 14 gadiem
LIVE šai spēlei nebūs?