Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Otrajā puslaikā pazaudējām agresivitāti"

Melderis: "Otrajā puslaikā pazaudējām agresivitāti"
Timotijs Krovels
Foto: Jānis Priedītis

Pēc šodien notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "Valmiera" savā laukumā ar 74:83 piekāpās Rīgas "Baronam", aizvadīto maču analizēja valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

“Otrajā puslaikā spēlē pazaudējām agresivitāti gan aizsardzībā, gan cīņā par atlēkušajām bumbām pie groziem. Kopumā mēs izcīnījām tikai 21 atlēkušo bumbu visā spēlē un tikai 3 bumbas uzbrukumā, tad iedomājieties ar kādu procentu precizitāti jāmet, lai varētu uzvarētu spēli. Aizsardzībā katrā otrajā uzbrukumā mēs bijām vienu vai pussekundi par vēlu un tur pretiniekam radās izdevības, kuras arī tika izmantotas. Mēs necīnījāmies un pretinieks savāca visas atlēkušās bumbas un laukumā darīja, ko gribēja," secināja Valmieras komandas galvenais treneris Gatis Melderis.

Tāpat valmieriešu trenerim bija savs viedoklis par amerikāņu saspēles vadītāju Timotiju Krovelu, kurš komandai pievienojās samērā nesen. "Esmu dzirdējis dažādus komentārus, ka jaunais spēlētājs Timotijs Krovels neiederas mūsu komandā, bet vēlos pilnībā to noliegt. Vai šosezon “Valmieras” komandā kādam saspēles vadītajam ir bijušas 6 rezultatīvas piespēles? Vai kāds no mūsu saspēles vadītājiem tik agresīvi māk spēlēt aizsardzībā? Jā, dažkārt Krovels “iekrīt” aizsardzībā, bet tas nenotiek katru otro reizi, un tās lielākoties ir viena līdz divas epizodes spēlē. Ja kādam vēl ir radušies jautājumi, tad noteikti uz tiem arī atbildēšu. Tāpat ar komandas spēlētājiem ir veiktas pārrunas un visi atbalsta Krovela pievienošanos un uzskata, ka viņš komandu tikai pastiprina,” atklāja Melderis.

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-02-27 21:58, pirms 14 gadiem
a paņemaņije! piekrītu Gatim! un publisks Fui baroneļa faniem..

     [+] [-]

, 2010-02-28 00:20, pirms 14 gadiem
cepta ola rakstīja: a paņemaņije! piekrītu Gatim! un publisks Fui baroneļa faniem..
ko vinji
izdarija??

  +2 [+] [-]

, 2010-02-28 00:55, pirms 14 gadiem
jordan22 rakstīja: ko vinji
izdarija??
Mēģināja nozagt Valmieras sirēnu, ko parasti izmanto Valmieras fani.

     [+] [-]

, 2010-02-28 13:13, pirms 14 gadiem
picamen2 rakstīja: Mēģināja nozagt Valmieras sirēnu, ko parasti izmanto Valmieras fani.
un kaa meigjinajums beidzaaas?