Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jurevičus: "Palīdzēšu Liepājai, viņi palīdzēs man"

Andrejs Siliņš

Jurevičus: "Palīdzēšu Liepājai, viņi palīdzēs man"
Mareks Jurevičus
Foto: Mārtiņš Sīlis

"Labāk nesēdēt dīkstāvē, bet spēlēt, kamēr gaidu augstāka līmeņa komandu piedāvājumu," iemeslus pievienoties "Liepāja/Triobet" komandai portālam Sportacentrs.com skaidroja Mareks Jurevičus, kurš šomēnes pārtrauca sadarbību ar Francijas vienību "Elan Chalon".

"Burtiski pirms 20 minūtēm oficiāli vienojāmies ar Liepājas klubu par to, ka pievienošos komandai uz kādu laiku," sazvanīts Vēju pilsētā, portālam Sportacentrs.com situāciju komentēja Mareks Jurevičus, kurš vakar parādījās "Liepāja/Triobet" oficiālajā pieteikumā LBL mājaslapā. "Palīdzēšu komandai, un tādā veidā viņi palīdzēs arī man, lai es uzturētu sevi fiziskajā formā un spēļu ritmā, lai man nebūtu jātrenējas vienam pašam."

"Uzskatu, ka Uvis Helmanis ir labs treneris un noteikti no viņa varu kaut ko iegūt un mācīties," sacīja Jurevičus, norādot, ka ar komandu aizvadījis jau divus treniņus, bet jau rītvakar ir doma iziet laukumā Liepājas spēlē izbraukumā pret "Jēkabpili". "Labāk nesēdēt dīkstāvē, bet spēlēt, kamēr gaidu augstāka līmeņa komandu piedāvājumu."

198 centimetrus garais Jurevičus sezonu sāka "Elan Chalon" vienībā Francijā, spēlējot arī ULEB Eiropas kausā, taču novembra vidū sadarbība tika pārtraukta.

Liepājas basketbola audzēknis Jurevičus pēdējo reizi savas dzimtās pilsētas komandā spēlēja 2010. gada rudenī, astoņos mačos Latvijas čempionātā vidēji 38 minūtēs gūstot 22,1 punktu, atdodot 4,9 rezultatīvas piespēles, izcīnot 4,6 atlēkušās bumbas, pārtverot 2,6 bumbas un izprovocējot 7,9 piezīmes.

Drīzumā portālā Sportacentrs.com plašāka intervija ar Mareku par viņa gaitām Francijā un par kopumā pēdējiem karjeras gadiem ārpus Latvijas.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-26 15:59, pirms 11 gadiem
Es jau negribu neko taadu teikt,bet sajuuta,ka vinsh sevi paarveertee,ka tik nesanaak ka Liepaaja ir vina liimenis,bet protams ka ceru paliidzees Liepaajai

  +8 [+] [-]

, 2013-11-26 16:09, pirms 11 gadiem
kramblers rakstīja: Es jau negribu neko taadu teikt,bet sajuuta,ka vinsh sevi paarveertee,ka tik nesanaak ka Liepaaja ir vina liimenis,bet protams ka ceru paliidzees Liepaajai
Liepāja noteikti nav viņa līmenis. Vienīgais, ka Francija noteikti nebija īstā vieta, kur līst baltajam snaiperim bez super augstām atlētiskuma īpašībām. Gan jau, ka varianti būs, piemēram, Ukraina, Itālija.

Jācer, ka palīdzēs Liepājai paņemt tik ļoti nepieciešamās uzvaras BBL.

  +5 [+] [-]

, 2013-11-26 16:18, pirms 11 gadiem
OK! Gaidam Jēkabpilī. Patiesībā jau forši redzēt labus spēlētājus laukumā pat, ja tie spēlē pretinieku komandā.

  +3 [+] [-]

, 2013-11-26 16:46, pirms 11 gadiem
Svarīgi ir kādā formā ir Jurevičus, jo ja viņš ir savā labākajā, atliek vien ieskatīties viņa rādītājos pēdējā sezonā pie "lauvām". Iespaidīgi! Līdzīgi bija ar BBL, kurā pirms došanās uz Itāliju, viņš bija rezultatīvākais ar vidēji 20p.!
Liepājai būs palīgs un līderis!