Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

J.Strēlnieks: "Jāiet un jākrīt ar asiņainām kājām"

Andrejs Siliņš

J.Strēlnieks: "Jāiet un jākrīt ar asiņainām kājām"
Jānis Strēlnieks palīdz piecelties Dairim Bertānam
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Jāgatavojas pēdējai spēlei Ventspilī, tur ir jāiet un jākrīt ar asiņainām kājām - jādara viss, lai uzvarētu," zaudējums Rīgas VEF Latvijas Basketbola līgas (LBL) sestajā finālsērijas spēlē nav mazinājis "Ventspils" saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka apņēmību un kaujiniecisko noskaņojumu. Galvenais treneris Guntis Endzels pēc mača uzsvēra komandas spēles trūkumu.

Guntis Endzels, "Ventspils" galvenais treneris:
"Ļoti jau negribējās atgriezties Ventspilī, bet tomēr būs septītā spēle. Šodien aizvadījām ļoti sliktu otro puslaiku. Ļāvām VEF komandai darīt, ko viņi vēlas, sevišķi no tālās distances. Nepaspējām nosegt ne groza apakšu, ne perimetru. Pēc tam šīs lietas vairāk vai mazāk sakārtojām, bet ar to nepietika. Kritiskos brīžos mums sanācis tā, ka kāds vēlas vairāk uzņemties iniciatīvu, nekā vajadzētu. Šādā sastāva esam tikai divus mēnešus, tāpēc pilnīga saspēlētība mums noteikti nav. Tad, kad parādām labu komandas spēli, tad arī ir rezultāts. Šajā sastāvā mums tas ir izdevies ļoti maz. Gatavosimies mājas spēlei. Mēs speciāli negatavojamies tam, kāds būs VEF sastāvs. To nevar prognozēt - kurš spēlēs, kurš nespēlēs. Ir pamatnostādnes, pēc kurām vadāmies. Psiholoģija izšķirošajā spēlē būs viens no galvenajiem faktoriem. Kura komanda būs noturīgāka, tā arī uzvarēs."

Jānis Strēlnieks, "Ventspils" aizsargs:
"Atbraucām, lai mēģinātu uzvarēt šo spēli. Zinājām, ka VEFam vairs nav, kur atkāpties, un par spīti savainotajiem spēlētājiem viņi arī ies uz visu banku. Iesākām maču tiešām solīdi, bet pēkšņi zaudējām pavedienu. VEF to ļoti labi izmantoja un aizgāja priekšā ar desmit punktiem. Beigās mēģinājām izlieto ūdeni sasmelt, bet bija mazliet par īsu. Pirms spēles bija uzstādījums - spēlēt vairāk kā komandai. Protokolā tagad redzam, ka piespēles mums ir sešas, viņiem - 18... Jāgatavojas pēdējai spēlei Ventspilī, tur ir jāiet un jākrīt ar asiņainām kājām - jādara viss, lai uzvarētu!"

Slēpts komentārs: Bludnij sin Masķera TAEKWONDO
Slēpts komentārs: gincss

     [+] [-]

, 2011-05-24 23:35, pirms 13 gadiem
6 piespēles un TIKAI 2 3pt metieni!!!! tas ir katastrofāli.
reizēm nav saprotama arī Endzeļa taktika, šodien arī nebija izņēmums.
Veči saņemās! piekdien pilnu halli!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-24 23:38, pirms 13 gadiem
BKV ir saspelnieks kas var idot piespeles un vinjam tas butu jadara.Vinjam nav jabut komandas vilcejam punktos bet gan cilveka kas ir produktivs un speles vidosana.Ja treneri nemak to izmantot tad butu laidusi Strelnieku uz eiroligu.Nav pielaujams ka komandai ir tikai 6 piespeles un tur pret VEFam bez izteikta saspelnieka ir 3x vairak piespelu.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-25 00:15, pirms 13 gadiem
Jauzvar,es pa velti netaisos braukt

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 00:29, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Jauzvar,es pa velti netaisos braukt
tu uz kādu spēli vispār esi bijusi???

     [+] [-]

, 2011-05-25 00:32, pirms 13 gadiem
Taka esmu no rigas,tad uz sim spelem esmu visam,bet vpili biju uz pedejo speli,kad baronu uzvarejam un panemam kausu

     [+] [-]

, 2011-05-25 00:44, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Taka esmu no rigas,tad uz sim spelem esmu visam,bet vpili biju uz pedejo speli,kad baronu uzvarejam un panemam kausu
ok. godīg atibide! brauc piektdien.

     [+] [-]

, 2011-05-25 00:47, pirms 13 gadiem
Es loti gribu! Ja sanaks visu sabidit kaut ka,busu tur un atbalstisu Akseliti

  -2 [+] [-]

, 2011-05-25 09:29, pirms 13 gadiem
Endzels: "Ventspilī šosezon basketbola vairs nebūs”

She ierij savus vardus atpakal!!!

     [+] [-]

, 2011-05-25 21:13, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Jauzvar,es pa velti netaisos braukt
Pa velti jau nebuus jābrauc, biļete vai benzīns tāpat naudu maksās, takā neuztraucies. :p