Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pavasara basketbols Ventspilī ir klāt!

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pēc mēneša uzzināsim Latvijas čempionus basketbolā. Basketbola klubs ''Ventspils'' aicina visus atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz astoto Latvijas čempiona titulu.

Esam saviem līdzjutējiem sagatavojuši speciālus piedāvājumus abonementu iegādei uz visām mājas spēlēm, kuras sāksies ar 1. pusfināla spēli 28. aprīlī Ventspilī. Olimpiskā centra "Ventspils" kasēs būs iespēja iegādāties četras dažādas abonementu kartes par ļoti izdevīgām cenām.

Pirmo abonementu karti esam nosaukuši par "Pavasara basketbola karte", kuras cena ir tikai Ls 4,20, bet ar šo karti būs iespēja iegādāties jauno BK "Ventspils" fanu šallīti par Ls 5 un ierasties uz spēlēm saposušies kā īsteni sporta fani.

Otrā karte ir paredzēta tiem faniem, kuri vēlas apgūt BK ''Ventspils'' fanošanas prasmes, jo šīs kartes īpašnieki varēs sēdēt tikai mūsu fanu sektorā ''A sektors''. Tāds būs kartes nosaukums - "A sektora karte", kuras cena ir Ls 6, bet šallīti saņemsiet par brīvu. Kartes īpašniekam būs lieliska iespēja kopā ar pārējiem faniem apgūt jaunās fanu dziesmas.

Trešā karte ir "Īpašā karte", kuras cena ir vien Ls 2,10 un kuru varēs iegādāties skolēni, pensionāri, studenti un invalīdi, uzrādot apliecības. Šīs kartes īpašnieki varēs iegādāties BK "Ventspils" fanu šallītes par Ls 5.

Esam padomājuši arī par ģimenēm un sagatavojuši viņiem "Ģimenes kartes" (divi pieaugušie un divi bērni līdz 18 gadu vecumam), kuras cena ir Ls 10. Ar šo karti ģimene varēs iegūt savā īpašumā vienu šallīti bez maksas.

Atgādinām, ka bērniem līdz pirmsskolas vecuma, ieeja ir bezmaksas.

Tikai "Pavasara basketbola" abonementu karšu īpašniekiem fanu šallītes būs pieejamas par īpašām cenām. Pārējie BK "Ventspils" fanu šalles varēs iegādāties par Ls 6,50. Šallītes varēs iegādāties pirms gaidāmajām spēlēm, kā arī BK ''Ventspils'' birojā vai arī nosūtot pieprasījumu uz e pasta adresi info@bkventspils.lv ,par apmaksas kārtību un saņemšanu vienosimies.

Informāciju sagatavoja:
Bk ''Ventspils''

Slēpts komentārs: coldasice
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pirmā Nokia

 +15 [+] [-]

, 2009-04-23 19:26, pirms 15 gadiem
pirmā Nokia rakstīja: Kartes īpašniekam būs lieliska iespēja kopā ar pārējiem faniem apgūt jaunās fanu dziesmas.


nu nesmu kautkā dzirdējis nevienu fanu dziesmu ventiņu spēļu laikā ...
Tapēc jau tās sauc par jaunajām fanu dziesmām. Tu vienmēr izcelies ar savu taisnvirziena domāšanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-04-23 19:46, pirms 15 gadiem
triisis rakstīja: Nezinu wai wiņiem ir sawas dziesmas, bet wiens gan ir skaidri redzams - tiek darīt wiss iespējamais, lai visi cilvēki varētu redzēt spēles un atbalstīt komandu!
Tas gan pozitīvi
Slēpts komentārs: ilovethisgame
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-23 20:13, pirms 15 gadiem
ilovethisgame rakstīja: nevarat kads ludzu atsutit linku kur skatities eporta live VEF-VALMIERA? man nerada tadu
http://esports.lv/live/23042009-video_vef_riga_valmiera

  +4 [+] [-]

, 2009-04-23 21:16, pirms 15 gadiem
Šallīšu akcijas

  +1 [+] [-]

, 2009-04-23 22:19, pirms 15 gadiem
nice

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 22:47, pirms 15 gadiem
ar Semo kādu gabalu uzlaist kopā--> tas pie A sektora kartes komplektā

     [+] [-]

, 2009-04-24 08:21, pirms 15 gadiem
banans rakstīja: ar Semo kādu gabalu uzlaist kopā--> tas pie A sektora kartes komplektā
Un Trakaa colas dzeerienu nobaudiit