Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas e-basketbola otro sezonu ar uzvarām uzsāk RTU, ''Liepāja'' un ''Kandava/Anzāģe''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas e-basketbola otro sezonu ar uzvarām uzsāk RTU, ''Liepāja'' un ''Kandava/Anzāģe''
Foto: Basket.lv

Šodien startēja otrā sezona Latvijas e-basketbola turnīram. Šosezon tajā piedalās desmit komandas, kas sadalītas divās grupās pa piecām komandām. Ar panākumiem turnīru uzsāka ''Kandava/Anzāģe'', ''Liepāja'' un RTU komandas, kas apspēlēja attiecīgi ''Valmiera Glass/ViA'', ''Limbažu'' un LU vienības.

Šodien ar pirmajām spēlēm sākas LMT Latvijas e-Basketbola līgas otrā sezona. Pirmajā sezonā par uzvarētājiem tika kronēta ''Ventspils'' komanda. Šosezon startam pieteicās desmit komandas, kas sadalītas divās grupās.

Pirmajās spēlēs uzvaras svinēja ''Liepājas'', ''Kandava/Anzāģe'' un RTU komandas. Kandavas e-basketbola komanda ar 57:52 pārspēja ''Valmiera Glass/ViA'', liepājnieki ar 60:48 bija pārāki pār ''Limbažu'' spēlētājiem, kamēr RTU ar 76:44 uzvarēja studentu derbijā pār LU.

No 23. marta līdz 15. aprīlim tiks izspēlēts apļa turnīri. Abu grupu pirmo vietu ieguvējas kvalificēsies pusfinālam, bet otro un trešo vietu izcīnījušās komandas turpinās cīņu par uzvaru turnīrā ceturtdaļfinālā. Izslēgšanas turnīrā katrā kārtā komandas spēlēs līdz divām uzvarām sērijā. Ceturtdaļfinālus izspēlēs 20. aprīlī, pusfinālus 21. aprīlī, bet finālu 22. aprīlī.

Turnīru rīko ''Goexanimo'' un Latvijas Basketbola savienība, sadarbībā ar Latvijas Mobilais Telefons. Tiešraides var redzēt LBS YouTube un Facebook kontos. Spēļu statistika pieejama basket.lv.

LMT Latvijas e-Basketbola līga

VA grupaBilanceVB grupaBilance
1.BK Liepāja1-01.RTU1-0
2.Kandava/Anzāģe1-02.Tukums/TSS0-0
3.VEF Rīga0-03.BK Ventspils0-0
4.OC Limbaži0-14.BK Ogre0-0
5.Valmiera Glass/ViA0-15.LU0-1

     [+] [-]

, 2021-03-23 22:48, pirms 3 gadiem
Kaut kāds joku portāls. Kam tas interesē?