Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jaunie ventspilnieki mača izskaņā minimāli zaudē debitantiem no "Talsiem"

Emils Ozerinskis

Jaunie ventspilnieki mača izskaņā minimāli zaudē debitantiem no "Talsiem"
Reinis Krūmiņš. Foto: Māris Greidāns

"Ramirent" Nacionālajā līgā ar saspringtu uzvaru debitējusi "Talsu" komanda, kas izbraukuma spēlē ar 85:84 pēdējā minūtē izrāva uzvaru pār ventspilniekiem.

"Ramirent" Nacionālajā līgā spēlējošā "Spars"/VeA komanda ir Ventspils sporta skolas un Ventspils Augstskola paspārnē, taču vienības rindās pie teikšanas tiek arī BK "Ventspils" gados jaunie basketbolisti. "Talsiem" šī bija debijas spēle LBL otrās divīzijas līmenī.

Pirmajā puslaikā rezultāta pārsvars šūpojās no vienas komandas pie otras, ar desmit punktu pārsvaru flirtējot abām. Tomēr skanot puslaika beigu signālam, minimāls pārsvars bija talseniekiem - 39:38. Mača otrajā pusē šķietami uz uzvaras takas nostājās ventspilnieki, kuri tuvojoties trešā perioda izsksaņai panāca 15 punktu vadību. Tomēr viesi negrasījās padoties un spēles izšķirošajā daļā sadeldēja "Spars/VeA" iegūto pārsvaru. Trīs minūtes līdz beigām viesi bija priekšā ar pieciem punktiem, bet ventspilnieki pusminūti līdz beigām ar Agra Stankevica trejaci panāca minimālu pārsvaru. Pēdējais vārds gan piederēja "Talsiem". Reinis Vite viesu pēdējā uzbrukumā atguva "Talsiem" vadību, bet mājiniekiem beigās metienu netrāpija Dāvis Ozers, bet Reinis Lācis divreiz aizmeta garām no soda metiena līnijas, neļaujot ventspilniekiem tikt vismaz pie pagarinājuma. "Talsi" savā Nacionālās līgas debijā svinēja uzvaru ar 85:84.

"Talsu" rindās produktīvākais ar 26 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Dinass Talents, savukārt uzvaras metiena autors Reinis Vitte izcēlās ar 14 punktiem un desmit izcīnītām bumbām. Arī Mārim Grīnvaldam izdevās sakrāt 14 punktus, bet viņam līdz "double-double" rādītājiem pietrūka viena atlēkusī bumba.

Ventspilnieku rindās gan Reinis Krūmiņš, gan Dāvis Ozers sakrāja pa 22 puntkiem un astoņām atlēkušajām bumbām. Agris Stankevis tikmēr tika pie 17 punktiem un deviņām bumbām zem groziem.

"Ramirent" Nacionālās līgas sezonas ievads

Dat.SpēleRez.Labākie
21.09.Turība - Gulbenes Buki55:67Bērziņš 12 p.+15 a.b. - Strēlnieks 16 p.+18 a.b.
Ķekava - Tukums81:69Klegeris 25 p. - Adiņš 19 p.+12 a.b.
Jēkabpils - Līvāni85:68Bēts 19 p.; Sololovs 19 p. - Liepiņš 25 p.
22.09.Spars/VeA - Talsi84:85Ozers 22 p.; Krūmiņš 22 p. - Talents 26 p.+8 r.p.

     [+] [-]

, 2021-09-23 05:51, pirms 3 gadiem
Pie kājas to LBL, kuras spēles jau pāris gadus neesmu skatījies. Jādomā par šīs nacionālās līgas translēšanu TV, jo ğeogrāfija krietni plašāka, un daudzi lokālpatriotisma iespaidā šīs spēmes skatītos.