Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā "Keila"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā "Keila"
Kārlis Žunda. Foto: Ģirts Gertsons

LETA. Latvijas basketbolists Kārlis Žunda karjeru turpinās Igaunijas klubā "Keila", sestdien pavēstīja komanda.

Iepriekšējās divas sezonas Žunda pārstāvēja "Liepāju", kuras rindās pagājušajā sezonā tika pie Latvijas čempionāta bronzas medaļām.

Viņš pagājušajā sezonā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) 22 mačos vidēji izcēlās ar 8,7 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un 2,9 rezultatīvām piespēlēm, bet Latvijas Basketbola līgā (LBL) 13 spēlēs caurmērā guva 8,08 punktus.

Pirms pārcelšanās uz Liepājas vienību 25 gadus vecais basketbolists četras sezonas spēlēja "Latvijas Universitātes" rindās.

"Keila", kas pagājušajā sezonā debitēja LIBL, apvienotajā līgā ierindojās 12. pozīcijā, bet Igaunijas čempionātu noslēdza septītajā vietā un izslēgšanas spēlēs izstājās pirmajā kārtā.

     [+] [-]

, 2023-07-22 20:10, pirms gada
Mjā Liepāju pēc bronzas pārāk daudz pamet ( Meinarts , Šiliņš, Birkāns , Žunda , Vītols) bet vietā vēl pamaz kas atnācis ( Krūmiņš , Dubults, Avotiņš) kas nozimē ka papildinājumi vēl būs.

     [+] [-]

, 2023-07-22 20:10, pirms gada
A jā prom arī Vanags