Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Andžejevskim operēs roku, sezona, visticamāk, beigusies

Jānis Pārums

Andžejevskim operēs roku, sezona, visticamāk, beigusies
Juris Andžejevskis
Foto: Jānis Priedītis

Basketbola kluba "Valmiera" uzbrucējam un ilggadējam spēlētājam Jurim Andžejevskim konstatēts rokas saišu plīsums un plaukstas skrimšļa bojājums, kas nozīmē, ka nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Operācija plānota jau šo trešdien Rīgā.

Parasti atveseļošanās laiks pēc šādām operācijām ir pāris mēneši, tāpēc Andžejevskis visticamāk, ka šosezon laukumā vairs savai komandai palīdzēt nevarēs. Jura Andžejevska savainojums ir zaudējums visai komandai, jo Juris īstajos brīžos vienmēr ir spējis mobilizēt komandu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, kā arī vienmēr kalpojis par paraugu citiem spēlētājiem demonstrējot savu pašaizliedzīgo cīņu laukumā kā spēlēs, tā treniņu procesā.

Andžejevskis šosezon vidēji LBL spēlējis 24 minūtes, kuru laikā vidēji guvis 8,5 punktus un izcīnījis 4,2 atlēkušās bumbas, bet BBL vidēji spēlējot 27 minūtes sakrājis 7,5 punktus un 4,3 atlēkušās bumbas.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika, "Valmiera" Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

  +2 [+] [-]

, 2011-02-22 21:45, pirms 13 gadiem
Weixmiigu atweseljoshanos.!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-22 21:53, pirms 13 gadiem
žēl,tas ir liels zaudējums valmierai...,bet nu jurim tiešām jānovēl veiksmīgi iziet atveseļošanās procesu,un pēc iespējas ātrāk aizmirst šo melno sezonu,vispirms potīte,tad deguns,plecs un tgd vēl roka.....LAi nu kā galvu augšā, un jacer uz veiksmīgāku nākošo sezonu..veiksmi Jurim

  +1 [+] [-]

, 2011-02-22 22:34, pirms 13 gadiem
Jurim nu gan neiet, visas tās traumas. Nesanāca tāda atgriešanās basketbolā kādu viņš pats būtu vēlējies.
Nav ko mocīt sevi, met mieru profesionālam sportam un ej palīgā Gatim trenē jaunos, individuāli + kādu vecuma grupu paņem un ej sīkos trenē!
lai izdodas.

     [+] [-]

, 2011-02-23 01:45, pirms 13 gadiem
galīgi čalim neiet, bet nu nav baigais zaudējums Valmierai.