Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Liepāja atbrīvo lietuviešu saspēlnieku Ežerski

Andrejs Siliņš

Liepāja atbrīvo lietuviešu saspēlnieku Ežerski
Ernests Ežerskis turpmāk Liepājas komandā nespēlēs
Foto: Mārtiņš Sīlis

Basketbola kluba "Liepāja/Triobet" vadība pirms trešdien paredzētās spēles Latvijas Basketbola līgā (LBL) pret "Barons kvartāls" vienību no darba atbrīvojusi lietuviešu saspēles vadītāju Ernestu Ežerski.

25 gadus vecais Ežerskis septiņās Baltijas līgas (BBL) spēlēs vidēji nepilnās 25 minūtēs ik mačā guva 9,4 punktus, atdeva 4,0 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 2,1 atlēkušo bumbu un pieļāva 3,4 kļūdas. Pie tam no tālās distances Ežerska metienu precizitāte bija zema - realizēti vien 19,2 procenti trīspunktnieku. LBL turnīrā pēc septiņām spēlēm aizsarga kontā vidēji bija 9,1 punkts, 5,3 piespēles, 2,7 bumbas, 4,1 kļūda un tikai 15,8% precizitāte no tālās distances.

"Spēlētājs pēdējās spēlēs vairāk ir izcēlies nevis ar rezultatīvam darbībām, bet gluži pretēji – kļūdām, kā rezultātā pieņemts šāds lēmums," skaidro Liepājas kluba direktors Arturs Košeļevs.

Tiesa, vieta tukša nepaliek, jo jau iepriekš uz pārbaudes laiku pieaicināts amerikāņu saspēles vadītājs Gregorijs Platers, kurš paspējis aizvadīt divas spēles BBL, bet LBL turnīrā 23 gadus vecajam amerikānim debija būs šovakar pret "Barons kvartāls" komandu. Iepriekš saspēles vadītājs spēlējis dažādās ASV līgās, kā arī Kostarikā.

Pēc septiņām spēlēm LBL "Liepāja/Triobet" ar trim uzvarām ieņem septīto vietu, bet BBL divas uzvaras un pieci zaudējumi dod ceturto vietu B grupā.

Izmantotie resursi:
Basketbola klubs LAUVAS
European Basketball Main Page - EUROBASKET

  +1 [+] [-]

, 2012-11-21 10:04, pirms 11 gadiem
Uz "Baronu".

  +1 [+] [-]

, 2012-11-21 10:11, pirms 11 gadiem
Vēl jau viens kļūdu meistars palika, treneris.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-21 11:19, pirms 11 gadiem
Visu mūžu LL bijusi 2. mīļākā LV komanda, bet šogad tas, kas notiek komandā un ko dara komandas vadībā ir pilnīgs ārprāts.
Pagaidām izskatās, ka LL grib par sviestmaizi dabūt... nezinu, Braienta līmeņa spēlētāju.
Paskatoties uz šībrīža LL modeli neredzu kā pie šiem puišeļiem vispār kāds papildinājums varētu neiederēties ( kā tas mistiskā kārtā ir bijis ar pirmajiem 3 leģionāriem, tagad ar Ežerski).
Priekš šīs puišeļu komandas JEBKURŠ spēlētājs ir papildinājums, tāpēc nezinu kādu superstāru LL grib dabūt, ja neviens neder.
Reāli šosezon LL vajag kādus 3-4 leģionārus, lai aizsniegtos līdz tai 3 vietai, lai arī šobrīd tas šķiet nereāli.
Ar šībrīža sastāvu es LL redzu lejasgalā sitamies ar u -18, Turību un Baronu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-21 17:35, pirms 11 gadiem
Varēja Endzelu un Ārčeru paķert līdzi. Patiess prieks, par šādu lēmumu. Platers izskatās daudzreiz labāks, jāskatās ko šodien parādīs!

     [+] [-]

, 2012-11-21 17:35, pirms 11 gadiem
elvels rakstīja: Man jau likās, ja jaunais Leitis tieši sāk iespēlēties..
Tu esi redzējis, kā viņš spēlē? Vnk šausmas, tik haotiskas darbības no viņa..