Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Meiera un Raimo ''Kalev/Cramo'' iesprūst Itālijā, pārceļ spēli pret ''Keila''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Meiera un Raimo ''Kalev/Cramo'' iesprūst Itālijā, pārceļ spēli pret ''Keila''
''Kalev/Cramo'' basketbolisti lidostā. Foto: Kalev/Cramo

Igaunijas basketbola komanda Tallinas ''Kalev/Cramo'', kuru šajā sezonā pārstāv Mārtiņš Meiers un Zigmārs Raimo, pēc spēles FIBA Eiropas kausā pret ''Budyvelnik'' lidsabiedrību darbinieku streika dēļ iesprūdusi Itālijā un pieņemts lēmums valstī uzkavēties līdz nākamās nedēļas vidum. Šī iemesla dēļ pārcelta apvienotās līgas spēle pret ''Keila''.

Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo pārstāvētā Tallinas ''Kalev/Cramo'' trešdienas vakarā Itālijā FIBA Eiropas kausa ietvaros svinēja otro uzvaru, apspēlējot Ukrainas ''Budyvelnik''. Jau svētdien tai bija ieplānota apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas spēle pret jaunpienācēju ''Keila'', taču klubs šodien paziņojis, ka tā ir pārcelta uz vēlāku laiku.

Par iemeslu šādam solim kalpojis notiekošais streiks lidsabiedrību darbinieku vidū. To dēļ ''Kalev/Cramo'' nav bijis iespējams laikus atgriezties Igaunijā un tā pieņēmusi lēmumu uzturēties Itālijā vismaz līdz nākamās nedēļas vidum. 26. oktobrī tai paredzēta vēl viena spēle FIBA Eiropas kausa ietvaros šajā valstī pret ''Happy Casa Brindisi''.

''Kalev/Cramo'' Eiropas kausā joprojām spēlē bez zaudējumiem - tā sākusi F grupu ar divām uzvarām, kamēr nākamā pretiniece izcīnījusi vienu uzvaru un vienu reizi zaudējusi. Ne tik spoži klubam veicas apvienotajā līgā, kur līdz šim tā uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm - pirmajās četrās spēlēs piedzīvotas neveiksmes pret ''Liepāju'' un ''Viimsi''.

Meiers ''Kalev/Cramo'' pievienojās šajā starpsezonā īrē no Francijas ''Elan Chalon'', kamēr Raimo vasarā pārgāja uz Igaunijas galvaspilsētu no ''Liepājas''.

Izmantotie resursi:
https://bckalev.ee/puhapaevane-keil...