Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Pirmajā puslaikā ieguldītais darbs atmaksājās"

Andrejs Siliņš

Melderis: "Pirmajā puslaikā ieguldītais darbs atmaksājās"
Gatis Melderis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Trešo ceturtdaļu turpinājām spēlēt ar tādu pašu atdevi, līdz pretinieks salūza," uzvaras pret "Zemgali" iemeslus stāstīja "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis.

"Pirmo puslaiku abas komandas aizvadīja visai līdzīgi. Otrajā ceturtdaļā, kad atradāmies vadībā par 16 punktiem, bija moments, kad mums negāja ne aizsardzībā, ne uzbrukumā, bet šoreiz šis brīdis bija salīdzinoši īsāks un tāpēc neradīja tik lielus zaudējumus," saka Melderis.

"Trešo ceturtdaļu turpinājām spēlēt ar tādu pašu atdevi, līdz pretinieks salūza. Varētu teikt, ka pirmajā puslaikā ieguldītais darbs atmaksājās. Turpinām gatavoties spēlei ar “Liepājas lauvām”, kas notiks šo svētdien Valmierā. “Liepājas lauvu” otrā uzvara pār Ventspili šovakar nebija man liels pārsteigums, jo Liepājai ir perspektīva komanda, tāpēc gatavojamies, ka svētdienas spēle būs smaga."

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 22:52, pirms 15 gadiem
KO ta Melderis jau trenē? Tak spēlēt vēl vajadzēja!!!!... Tāpat arī Teteris Baronu trenē, kur Helmanis spēlē??? Aijaijai nu bet lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 09:51, pirms 15 gadiem
Melderim veselība vairs neļauj spēlēt.
fantomas rakstīja: KO ta Melderis jau trenē? Tak spēlēt vēl vajadzēja!!!!... Tāpat arī Teteris Baronu trenē, kur Helmanis spēlē??? Aijaijai nu bet lai veicas!