Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Kārtējā uzvara, kas izcīnīta ar raksturu"

Jānis Pārums

Teteris: "Kārtējā uzvara, kas izcīnīta ar raksturu"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc "Barons" un "VEF Rīga" komandu piektās spēles (81:77, sērijā – 3:2) Latvijas Basketbola līgas čempionāta finālsērijā, komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri – Edgars Teteris un Nikolajs Mazurs.

Edgars Teteris, "Barons" galvenais treneris: "Kārtējā uzvara, kas izcīnīta ar raksturu, par ko paldies puišiem. Ceturtajā ceturtdaļā palikām bez Rinalda Sirsniņa, bija vairāku punktu deficīts, bet komanda prata saņemties un uzvarēt. Prieks, ka soda metienus metām ar 100% precizitāti, nedodot iespēju VEF komandai uzvarēt. Domāju, ka Sirsniņš nākamajā spēlē varētu spēlēt. Skirmantam joprojām sāp muskulis, taču viņš ir gatavs spēlēt. Šoreiz vēl gan viņu nelaidām laukumā. Ja nevienam no spēlētājiem nebūs nekas ekstra nopietns, domāju, ka spēlēs visi. Palicis tikai solis līdz titulam, taču patiesībā šis solis ir ļoti milzīgs."

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris: "Žēl, ka nenoturējām pārsvaru, kuru bijām ieguvuši. Spēles beigās nerealizējām vairākus svarīgus ātros uzbrukumus, neiemetām arī soda metienus – tie bija iemesli kāpēc zaudējām. Bija arī dažas strīdīgas epizodes no tiesnešu puses. Līdz nākamajai spēlei jāuzlabo ātro uzbrukumu realizācija, metienu precizitāte. Spēka puišiem noteikti pietiks."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-21 23:38, pirms 14 gadiem
nez kā tur ar to raksturu bet cerams ka pēdējā

     [+] [-]

, 2010-05-22 00:22, pirms 14 gadiem
es nesaprotu - Kā ir iespējams līdz nākamajai spēlei uzlabot ātro uzbrukumu precizitāti? Nu kas tas par uzstādījumu?

  +5 [+] [-]

, 2010-05-22 00:30, pirms 14 gadiem
ja godīgi izskatījās, ka Baronam viens pats Helmanis bija ar attiecīgo cīņasspējīgu noskaņojumu, centās arī pārējos uzkurināt - respect. pārējie 4/4 laida garām sejām, tādi kā sabijušies, kā mierīgi .. gandrīz atdeva uzvaru, bet paveicās ka VEF nespēja paņemt pašas beigas.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-22 09:20, pirms 14 gadiem
Diezgan zema spēles kvalitāte.Prieks par Barona uzvaru,jo vēlu Teterim veiksmīgu trenera karjeru.