Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zaķis: "Konkursā palīdzēja komandas biedri"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zaķis: "Konkursā palīdzēja komandas biedri"
Ronalds Zaķis

"Noskaņoties bija viegli, kā nekā mājas sienas, treneri ļāva daudz spēlēt, atlika tikai iemest," gandarīts par Rietumu komandas uzvaru Latvijas Basketbola līgas četrpadsmitajā Zvaigžņu spēlē bija sacensības vērtīgākais spēlētājs un "slam dunk" konkursa uzvarētājs Ronalds Zaķis (BK "Ventspils").

Kurzemes kluba centra spēlētājs sacensībā ar sešiem citiem dankotājiem nodemonstrēja virkni efektīgu bumbas triecienu grozā no augšas, uzvarot priekšsacīkstēs, pusfinālā un finālā. Žūrija, kuras sastāvā bija „TTT Rīga” basketboliste Aija Brumermane, namatēvs Uldis Boitmanis, LBL izpilddirektors Jānis Janševics, basketbola kluba „ASK/Buki” galvenais treneris Edmunds Valeiko, titulētais basketbola treneris Armands Krauliņš un LBS viceprezidents Edgars Šneps, ventspilnieka Zaķa sniegumu novērtēja ar deviņu un desmit punktu atzīmēm.

Finālsērijā Zaķim palīdzēja Jānis Strēlnieks un citi ventspilnieki. „Pirmo reizi piedalījos šādā pasākumā. Komandas biedri palīdzēja izdomāt paņēmienus, jāpateicas viņiem.” Jautāts, vai rietumniekus nav „biedējusi” Austrumu komandas kapteiņa Uvja Helmaņa iespaidīgā kanonāde tālmetienu konkursā, Zaķis atzina, ka Zvaigžņu spēlē par šādām niansēm nav jāuztraucas.

Vai, runājot uzvarējušo Rietumu kapteiņa Kaspara Bērziņa vārdiem, pretinieki tiešām labāk dejojuši? „Tā tiešām varētu būt,” sāncenšu veikumu uzslavēja uzvarētāji.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-02-21 19:54, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu ko, Zaķis laikam ir pamanīts. Nakošgad droš vien būs ASK vai Baronā.
kaads sakars?

barons un ask ir tas pats limenis!

ceru ka nba vasaras liga uzkapas un tiks kaut kur laba eiropas komandaa..

  +5 [+] [-]

, 2009-02-21 20:18, pirms 15 gadiem
Skudrinieks.. izskatās ka basketbolu tik šodien esi iepazinis... un to pašu esi sūdīgi izdarījis..

  +7 [+] [-]

, 2009-02-21 20:56, pirms 15 gadiem
Šogad pietrūka melnādaino slam dunk konkursā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 22:19, pirms 15 gadiem
zaķis ir ventspils un arii latvijas naakotne... skaids naakotnes izlases centra/uzbruceeja balsts

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 22:24, pirms 15 gadiem
sorry... bet melnjus var skatiit arii citaas liigaas.... shaagada star-game iepriecinaaja kaut vai ar to, ka balvas ir muuseejiem, taapat star-game mellie neko neparaadija... prieks par Zakji... ceru, ka sanaax lietaskoks
p.s.
man labaak simpatizee Latvijas basketbolisti - vajag celt liimeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 09:38, pirms 15 gadiem
video nebus? vakar palaidu garam tiesraidi