Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL Zvaigžņu spēle pirmoreiz norisināsies Liepājā.

LBL Zvaigžņu spēle pirmoreiz norisināsies Liepājā.
Liepājas Olimpiskajā centrā 2016.gada 14.februārī notiks “Zvaigžņu spēle 2016”.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas Basketbola līgas 24. Zvaigžņu spēle notiks Liepājā.

Latvijas basketbola līgas 24. Zvaigžņu spēle notiks Liepājā. Liepājas pilsētas pašvaldības portāls apstiprināja, ka pirmdien, 11.janvārī, Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks parakstīs līgumu par “Zvaigžņu spēles 2016” norisi Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā. Tāpat preses konferencē piedalīsies LBS prezidents Valdis Voins un LBL direktore Lāsma Zandere. Konferencē tiks paziņots par gaidāmas spēles programmu un konkursiem. Par godu LBL jubilejas 25.sezonai, par Zvaigžņu spēles neatņemamu sastāvdaļu kļūs arī retro akcenti.

Izceļams, ka līdz šim Zvaigžņu spēle ne reizi nav notikusi trešajā lielākajā Latvijas pilsētā. Zvaigžņu spēli septiņas reizes uzņēma Rīga, sešreiz – Ventspils, divreiz tā norisinājās Jelgavā un Valmierā, pa reizei šis pasākums notika Talsos, Gulbenē, Cēsīs, Saldū, Daugavpilī un Jēkabpilī.

Liepājas Olimpiskais centrs tika atklāts 2008.gadā.

Liepāja LBL bijusi pārstāvēta no pirmās sezonas. Pilsētas godu aizstāvēja komandas “Liepājas metalurgs”, “Baltika”, “Baltika/Kaija”, BK “Liepāja”, “Līvu alus/Liepāja”, “Liepājas Lauvas”, šobrīd – “Liepāja/Triobet”.

Šobrīd labākais sasniegums ir 2.vieta 6.LBL čempionātā (1997.gadā), kad “Baltikas” komandas vadību pārņēma uzņēmējs Āris Ozoliņš un treneris Edvīns Sprūde. Komandas kodolu veidoja Kārlis Muižnieks, Andris Jēkabsons, Ivars Liepa, Andrejs Bondarenko un uz izslēgšanas spēlēm pievienojies Edmunds Valeiko.

Izmantotie avoti:

https://twitter.com/
Liepāja
Latvijas Basketbola savienība

  -1 [+] [-]

, 2016-01-11 11:30, pirms 8 gadiem
Dāvis Zonne #LBLVote
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-11 11:39, pirms 8 gadiem
Melderim pret Baronu varētu būt pedejā spēle, kā galvenajam trenerim.

     [+] [-]

, 2016-01-11 13:15, pirms 8 gadiem
Spēle norisināsies 14.februārī.
Balsošana sāksies 14.janvārī.

Jāpiekrīt "Kā Tev iet, Bērziņ?am" - neapšaubāms līderis.