Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Trāpīgākais treneris - Valeiko

Andrejs Siliņš

Trāpīgākais treneris - Valeiko
Edmunds Valeiko

Ventspilī notiekošajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēlē pie uzvaras treneru konkursā metienos no laukuma centra tika Edmunds Valeiko, kurš Gulbenes "ASK/Buki" galvenais treneris.

Konkusru sāka mājinieku pārstāvis Agris Galvanovskis, taču metiens izrādījš krietni par īsu. Donalds Kairis no Rīgas ASK jau meta krietni precīzāk, taču pa stīpu metiens tik un tā netrāpīja. "Barons/LMT" treneris Mārtiņš Zībarts turpināja sēriju ar vairākiem metieniem pēc kārtas, kas trāpīja vismaz pa vairogu. Ļoti tuvu panākumam bija BK "Saldus" treneris Madars Roga. Tāpat tuvu bija Ivars Bambis, taču arī netrāpīja.

Ar nākamo mēģinājumu treneri nāca nedaudz tuvāk - apmēram starp centra un trīspunktu metienu līniju. Arī no šīs pozīcijas metieni nekrita grozā, lai gan ļoti tuvu bija "RNS-D/Līvāni" treneris Mareks Bajārs. Tāpat salīdzinoši labs metiens Gintam Fogelim no "Ventspils Augstskolas". Tuvāk treneri pēc Edmunda Valeiko lūguma nenāca un mēģināja vēlreiz no tās pašas pozīcijas. Tuvu bija Kairis, taču trajektorija bija par augstu.

Mārtiņš Zībarts beidzot trāpīja, izvirzoties vadībā, bet jau nākamais - Armands Misus - arī iemeta, līdz ar to bija skaidrs, ka būs arī fināls. Edmunds Valeiko arī iemeta no šīs pozīcijas un kā trešais iekļuva finālā. Madars Roga, Mareks Bajārs un Ivars Bambis meta nedaudz garām, līdz ar to finālā jau iepriekš minētie veiksminieki.

Finālā jāmet no centra apļa - ar pirmo mēģinājumu ne Zībarts, ne Misus netrāp'ja, taču Edmunds Valeiko trāpīja un izcīnīja uzvaru.

Slēpts komentārs: sport80
Slēpts komentārs: coldasice

     [+] [-]

, 2009-02-21 19:04, pirms 15 gadiem
beidzot šis tituls atgriežās Gulbenē

  -1 [+] [-]

, 2009-02-21 20:08, pirms 15 gadiem
coldasice rakstīja: tāpēc,ka laukos un Rīgā visi uz hoķi
riga jua ari ir lauki, tik jaskatas ar ko salidzinot

     [+] [-]

, 2009-02-21 21:08, pirms 15 gadiem
mekto rakstīja: riga jua ari ir lauki, tik jaskatas ar ko salidzinot
Ar Ventspili saliidzinot, konkreeti otraadaak liekas...