Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Tālmetienu princese - Veinberga

Andrejs Siliņš

Tālmetienu princese  - Veinberga
Ieva Veinberga
Foto: basket.lv

Ventspilī notiekošajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēlē pie uzvaras tālmetienos dāmām tika "Turība/Kolonna" spēlētāja Ieva Veinberga, kura finālā savāca 17 punktus. Ievai šāds tituls jau otro gadu pēc kārtas.

Babkina uzsāka dāmu pusfinālu un savāca 14 punktus. Nākamā startēja Kristīna Cirša, kura savāca desmit punktus. Ieva Veinberga sasniedza tādu pašu rezultātu, kā Babkina un nodrošināja vietu finālā. Anete Horelika savā mēģinājumā pārspēja visas iepriekšējās sāncenses, gūstot 16 punktus.

Finālā tika trīs labākās un pirmā sāka Babkina. Līdz pēdējai pozīcijai aizsardzei tikai seši punkti un, lai arī pēdējā izdevā spievienot vēl desmit punktus, bija skaidrs, ka ar desmit punktiem diezin vai pietiks uzvarai. Veinberga pirmo grozu trāpīja ar otro metienu un arī turpinājums bija sekmīgs - kopumā 17 punkti, kas bija absolūti labākais dāmu konkursa rezultāts, un tas arī bija pietiekami, lai izcīnītu uzvaru, jo Horelika savāca 15 punktus.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-21 15:24, pirms 15 gadiem
Babkina baigi sagura !