Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jugla/Emerald" viesos pārspēj pastarīti BS "Rīga"

"Jugla/Emerald" viesos pārspēj pastarīti BS "Rīga"
Raivis Ščerbinskis

Sestdien Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas (LBL2) grupā aizvadīta viena spēle, kur cīņā par 11. - 18. vietu "Jugla/Emerald" basketbolisti viesos ar 88:65 pārspēja pastarīti BS "Rīga".

Pirmā ceturtdaļa bija mazrezultatīva, kur pārāki ar 16:11 bija "Jugla/Emerald" basketbolisti. Arī otrajā ceturtdaļā labāki bija viesi, kuri pretiniekiem ļāva iemest tikai desmit punktus, kamēr paši guva 22 punktus. Pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts bija 38:21 par labu "Jugla/Emerald" basketbolistiem.

Otrajā puslaikā abu komandu izpildījumā dominēja uzbrukums, taču gan trešajā, gan ceturtajā ceturtdaļā nedaudz veiksmīgāki bija viesi, kas arī svinēja uzvaru visā spēlē ar 88:65.

Mājinieku rindās rezultatīvākais bija Arvīds Dambenieks, kurš sameta 18 punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem. 17 punktus iemeta Harijs Rozenšteins, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas. Viesiem rezultatīvākais bija Raivis Ščerbinskis, kurš guva 19 punktus. Deviņi punkti un 14 bumbas zem groziem Andrim Pētersonam, bet ar „double-double” (14 punkti un 11 atlēkušās bumbas) izcēlās Aivars Stikuts.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība