Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Ventspils Augstskola" pieveic un atstāj aiz sevis Valmieras otro komandu

Rolands Eliņš

LBL2: "Ventspils Augstskola" pieveic un atstāj aiz sevis Valmieras otro komandu
Foto:bkventspils.lv

„Valmiera/Ordo 2” aizvadījusi savu sezonas pēdējo spēli Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā, ar 65:77 atzīstot „Ventspils Augstskolas” pārākumu un noslēdzot sezonu 17. vietā 18 LBL2 komandu konkurencē.

Pirms šodienas spēles „Valmierai/Ordo 2” bija trīs uzvaras un iespēja turnīra tabulā panākt „Ventspils Augstkolu”, kura savu pēdējo spēli aizvadīs parīt. Ventspils komanda savas pozīcijas tomēr noturēja arī izbraukuma spēlē Valmierā, kur izcīnīja uzvaru 77:65. Līdz ar to abas komandas garantējušas savu vietu sezonas noslēguma tabulā – „Valmiera/Ordo 2” paliks 17. vietā, bet „Ventspils Augstskola” – 16. pozīcijā.

Šodienas mačā Valmierā ritēja līdzvērtīga cīņa, kurā mājinieki pēdējā ceturtdaļā vēl atradās viena sekmīga izrāviena attālumā, taču tuvāk par septiņiem punktiem tā arī netika. Valmieras sastāvā ar 14 punktiem rezultatīvākais bija Rainers Kalniņš, bet ar „double-double” izcēlās Edgars Šimanskis (10+14) un Valters Liepiņš (11+10).

„Ventspils Augstskolas” sastāvā savukārt 20 punktus sameta Kristians Šefanovskis, bet pa 13 pievienoja Oskars Gorbants un Mārtiņš Rugājs. Jāpiezīmē, ka Ventspils studenti trāpīja 11 tālmetienus no 32, kamēr Valmierai precīzi bija septiņi trejači.

Izmantotie resursi:
LBL II