Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Buku" direktors: "Norakstīt mūs ir pāragri"

Andrejs Siliņš

"Buku" direktors: "Norakstīt mūs ir pāragri"
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

"Ceru, ka komanda pastāvēs arī turpmāk. Tiesa, būs ļoti daudz pārmaiņu," basketbola kluba Gulbenes "ASK/Buki" direktors Sandis Čilipāns atzīst, ka kluba nākotne vēl nav līdz galam skaidra. Tāpat direktors skaidro galvenā trenera Edmunda Valeiko atbrīvošanu no amata.

"No vienas puses, es it kā attaisnoju treneri, jo ar tādu komandu, kāda tā bija otrajā pusgadā, ir grūti kaut ko sasniegt, no otras puses - sezonas sākumā komanda bija ļoti laba, un palikšana pirmajā divīzijā bija salīdzinoši vienkāršs uzdevums. Diemžēl tas netika izpildīts, papildus izkritām arī no Baltijas basketbola līgas," kluba direktors Sandis Čilipāns skaidro galvenā trenera atbrīvošanu no amata.

"Sezona ir beigusies. Esam izkrituši no visa, no kā varējām izkrist. Šādus apstākļus nevarējām paredzēt. Tas, protams, ir saistīts arī ar finansējumu, taču pasaule nav apstājusies un ir jādomā, ko darīt tālāk. Pagaidām ir ļoti daudz jautājumu un ļoti maz atbilžu, taču ceru, ka drīzumā tiks ieviesta skaidrība. Domāju, ka norakstīt mūs ir pāragri. Ceru, ka komanda pastāvēs arī turpmāk. Tiesa, būs ļoti daudz pārmaiņu."

"Visi redzēja, kāds mums beigās bija sastāvs, visiem arī ir skaidras mūsu finansiālās iespējas, domāju, ka daļēja vaina ir jāuzņemas ne tikai man, bet arī kluba vadībai un cilvēkiem, kas ir saistīti ar klubu," pārdomās dalās pats Valeiko, kuram šī bija pirmā pilnā sezona galvenā trenera darbā. Arī komandas aizsargs Uldis Rudzītis vainu sliktajos rezultātos nemeklē trenerī: "Ar viņu bija labi strādāt, mums bija paveicies, ka viņš piekrita strādāt Gulbenē. Treneris nav vainojams pie rezultātiem, tā ir dažādu apstākļu sakritība."

Izmantotie resursI:
dzirkstele.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-04-19 18:50, pirms 15 gadiem
Valeiko vares kost talak.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-19 19:08, pirms 15 gadiem
nu ko Buku ziedu laiki beigushies.. zheel jau..

  -3 [+] [-]

, 2009-04-19 19:09, pirms 15 gadiem
Labs kofs: Valmiera - ASK/Buki 1.00 - 20.00 . Tad sanāk, ja uzliktu uz Valmieru, tad neko neiegūtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-19 19:39, pirms 15 gadiem
Agrāk Buki bija spēks ar ko rēķināties, bet šosezon Buki bija komanda, pret kuru uzvaras (vadošajām komandām) nāca ļoti viegli

  +5 [+] [-]

, 2009-04-19 19:45, pirms 15 gadiem
Kādu gadu vai divus padzīos pa 2. divīziju un atkal arēs rādīt brīnumus.

Klubam vajadzēja pārmaiņas, bet ne tik skarbas!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-19 19:48, pirms 15 gadiem
Viss Traikoviča (izlases) dēļ!
Edmundam nevajadzēja asistēt serbam.