Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

“VEF Rīga” atbild Buļam un “zeļļiem”: “Par mūsu darbiem liecina rezultāti”

Jānis Celmiņš

“VEF Rīga” atbild Buļam un “zeļļiem”: “Par mūsu darbiem liecina rezultāti”
Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga

Šodien tika aizvadīta ikgadējā “VEF Rīga” kluba vadības tikšanās ar mediju pārstāvjiem, lai informētu par komandas gatavību sezonai un mērķiem tajā. Kluba prezidents Gatis Jahovičs nevēlējās iesaistīties publiskās sarunā ar “Rīgas Zeļļi” komandas prezidentu Edgaru Buļu, paužot, ka par Latvijas esošo čempionu darbiem runā viņa vadītā kluba rezultāti.

"Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas sezona sāksies piektdien Valmierā, bet nedēļas centrālā spēle gaidāma sestdien "Arēnā Rīga" starp pagājušās sezonas Latvijas finālistēm "VEF Rīga" un Rīgas "Zeļļi" (plkst. 18.30). Uz kauju par Rīgu īpašu aicinājumu vakar izplatījis "Zeļļu" prezidents Edgars Buļs, kurš nosaucis trīs iemeslus šā mača apmeklēšanai.

“Klubs pastāv jau 18 gadus, mēs esam izcīnījuši 11 Latvijas čempionu titulus. Par “VEF Rīga” darbiem un izvēlēto ceļu liecina rezultāti. Bļaustīšanās publiskajā telpā nav mūsu stilā,” īsi teica “VEF Rīga” kluba prezidents Gatis Jahovičs.

“Nekāda ekstra motivācija mums nav nepieciešama. Katrai spēlei gatavojamies kā pēdējai. “VEF Rīga” ir uzvaroša organizācija, tieši tā mēs gatavojamies arī šai spēlei,” kluba prezidentam piebalsoja komandas kapteinis Dairis Bertāns.

Trīs tituli vietējos turnīros un “Top 16” Basketbola Čempionu līgā – tādi ir Rīgas kluba mērķi 2025. gada sezonā.

Sestdien plānotais "Rīgas derbijs" tiks translēts tiešraidē kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-18 18:26, vakar
Kādi tad ir tie panākumi, uzvara pašmāju sētu turnīrā un pilnīga nevarēšana čempionu līgā!?? Ir ar ko lepoties

     [+] [-]

, 2024-09-18 18:43, vakar
Buļs kurina intrigu par Rīgas derbiju, tas ir ļoti labi!

     [+] [-]

, 2024-09-18 19:46, vakar
Uzvarēt LV čempi ar 2x lielāku budžetu kā pārējām komandām ķip ir baigais sasniegums?

     [+] [-]

, 2024-09-18 20:23, vakar
badža rakstīja: Kādi tad ir tie panākumi, uzvara pašmāju sētu turnīrā un pilnīga nevarēšana čempionu līgā!?? Ir ar ko lepoties
Panākums, laikam, skaitās pensijas fonds Dairim un Gulbim...