Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Ventspils" basketbolisti piedalījušies Lielajā talkā

Šodien BK "Ventspils" komanda un administrācija pameta savu ierasto vidi, OC "Ventspils", un devās uz Ventspils Piejūras brīvdabas muzeju, lai ņemtu dalību Lielajā talkā.

Ierastās basketbola bumbas vietā basketbolisti varēja nodemonstrēt savas prasmes, rīkojoties ar zāģi un āmuru . Tika izveidotas vairākas darba grupas, kuru mērķis bija sagatavot mājas gājputniem, kas pēc ziemas atgriezīsies Ventspilī. Tā kā putnu būrīšu pagatavošana nav ierasta lieta ne basketbolistiem, ne ar šo sporta veidu saistītajiem cilvēkiem, tika izsniegtas „pamācības”, kurās bija aprakstīta darbības gaita un nepieciešamie izmēri putna būrīšu veidošanai.

Vislabāk veicās komandai, kuras sastāvā darbojās Māris Bružiks, Agris Galvanovskis, Ralfs Pleinics un Kaspars Rūmnieks, šī komanda uzreiz sadalīja pienākumus un, protams, rezultāts neizpalika. Tik raiti darbs neritēja grupā, kurā darbojās jaunie basketbolisti - Kristaps Kanbergs, Ronalds Zaķis un Akselis Vairogs. Kad to ar nelielu palīdzību viss nepieciešamais putnu būrītim bija sagatavots, tad jau darbi raiti gāja uz priekšu , un būrītis bija gatavs.

Bertāns ar Strēlnieku domāja, ka tiks galā divatā, tomēr vēlāk viņi saprata, ka ir sevi nedaudz pārvērtējuši, protams, būrītis tika pabeigts. Vēl vienu nopietnu grupu izveidoja Pāvels Veselovs, Mareks Jurevičus un Juris Umbraško , kuru darbības mijās ar jokiem un smiekliem. Izgatavotie būrīši ar to radītāju autogrāfiem vēlāk tiks izvietoti Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja apkārtnē.

Nelielu mulsuma brīdi Kingam un Kārteram radīja viņiem uzticētais darbs - zemes uzaršana. Ņemot piemēru no letiņiem - Bērziņa, Sokolova un Berķa - mūsu leģionāri arī sāka cilāt lāpstu, līdz ar to, ka visi darbojās vienoti, uzticētais darbs tika veiksmīgi pabeigts, un Miks ar Mārtiņu vēl paspēja piedalīties putnu būrīšu izgatavošanā.

BK „Ventspils” komanda un administrācija ir gandarīta par paveikto darbu un cer, ka arī turpmāk tiks rīkoti šāda veida pasākumi, kas padara skaistāku vidi, kurā mums visiem ir jādzīvo.

Informāciju sagatavoja:
BK "Ventspils" preses dienests


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-18 19:20, pirms 15 gadiem
šie nu gan sabiedriski aktīvi.
tas dod labu priekšstatu par spēlētājiem!
, 2009-04-18 19:22, pirms 15 gadiem
Malači, un interesants raksts.
Slēpts komentārs: vese-lows
, 2009-04-18 19:28, pirms 15 gadiem
vese-lows rakstīja: nu ja godīgi bildē neizskatās ka baigi strādā. pazīmējās ka kko dara un tas arī viss
Tas jau atkarībā kādu bildi skatās
';
, 2009-04-18 19:35, pirms 15 gadiem
Labs klubs! Vinjiem tur jautri iet!
Slēpts komentārs: vese-lows
, 2009-04-18 20:06, pirms 15 gadiem
Lielā talka
Šodien Lielās talkas ietvaros arī basketbola komandas "Valmiera" spēlētāji uzrotīja piedurknes, devās svaigā gaisā un piedalījās Gaujas krastu sakopšanā, lai Valmiera kļūtu zaļāka un tīrāka.

Vai Tu piedalījies Lielajā talkā un sakopi savu pagalmu?


skvalmiera.lv
';
, 2009-04-18 20:17, pirms 15 gadiem
GagLV rakstīja: Tas jau atkarībā kādu bildi skatās
kursh zidomaja amishiem aks dzive nav turejushi lapstu roka iedot zemi rakt??? peec bilde sspriezhot worenam tika uzticeets paarrakt zemi lai taa butu irdenaaka

pleinica komanda shaubas neradija, kursh gan veel labak prastu sadalit darba pienaakumus?
, 2009-04-19 08:20, pirms 15 gadiem
nu ventiņi gan mums taadi aktiivi
bet par to prieks...
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
42

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.