Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Ogre'' mājas spēli janvāra vidū pret ''Kalev/Cramo'' aizvadīs Jēkabpilī

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Ogre'' mājas spēli janvāra vidū pret ''Kalev/Cramo'' aizvadīs Jēkabpilī
Kristaps Dārgais. Foto: Ritvars Raits/Ogres Ziņas

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas pagājušās sezonas ceturtās vietas ieguvēja ''Ogre'' mājas spēli 2023. gada 14. janvārī pret Igaunijas grandu Tallinas ''Kalev/Cramo'' aizvadīs Jēkabpils Sporta hallē.

Basketbola kluba ''Ogre'' pašreizējā mājas spēļu zāle Ogres 1. vidusskolā nākamā gada 14. un 15. janvārī būs aizņemta, tajā norisinoties Latvijas Frisbija līgas otrajam posmam.

Pēc līgas mājaslapā pieejamās informācijas ''Ogre'' Igaunijas titulētāko komandu Tallinas ''Kalev/Cramo'', ko pārstāv Mārtiņš Meiers un Zigmārs Raimo, 14. janvārī uzņems Jēkabpils Sporta hallē.

Jēkabpilij šajā sezonā nav basketbola komandu nedz apvienotajā līgā, nedz arī Nacionālajā basketbola līgā.

''Konsultējāmies par datumiem, kas pārklājās ar starptautisko frisbija turnīru. Tā kā man ir saglabājušās labas attiecības ar Jēkabpils kluba vadību, kopīgi nolēmām censties pacelt basketbolu Jēkabpilī, atgriezt to augstākajā līmenī un raisīt runas par to, aizvadot spēli Jēkabpilī,'' portālam ''Sportacentrs.com'' teica ogrēniešu pārstāvis Rinalds Sirsniņš.

Ulda Švēdes vadītā ''Ogre'' 14 mačos uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm, ieņemot devīto vietu 16 komandu konkurencē.

Nākamo spēli ogrēnieši aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems līgas līdervienību ''Prometey''. Mača translācija portālā ''Sportacentrs.com'' un kanālā TV4.

Šī nav pirmā reize šajā sezonā, kad kāda no Ogrē bāzētajām komandu sporta veida pārstāvēm ir spiesta mājas spēli aizvadīt citviet. Novembrī frisbija turnīra ''Rīgas Rudens'' dēļ handbola klubs ''Ogre/HYDROX'' divas mājas spēles aizvadīja Aizkrauklē.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/events/558...
https://www.estlatbl.com/en/game-ce...

     [+] [-]

, 2022-12-16 17:01, pirms 2 gadiem
Varenāks noteikti nav, bet lobijs šim sporta veidam acīm redzot Ogrē ir pietiekami spēcīgs.

     [+] [-]

, 2022-12-16 17:58, pirms 2 gadiem
Nu jā... florbols, badmintons, tennis, bīč, kērlings utt. Tik daudz jaunu sporta veidu ir pie mums ienākuši, ko tur brīnītes, ka cilvēkiem zūd interese par tradicionālajiem sporta veidiem.

     [+] [-]

, 2022-12-16 22:13, pirms 2 gadiem
raitīc rakstīja: Nu jā... florbols, badmintons, tennis, bīč, kērlings utt. Tik daudz jaunu sporta veidu ir pie mums ienākuši, ko tur brīnītes, ka cilvēkiem zūd interese par tradicionālajiem sporta veidiem.
mums nav tradicionālu sporta veidu.

     [+] [-]

, 2022-12-16 22:14, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Varenāks noteikti nav, bet lobijs šim sporta veidam acīm redzot Ogrē ir pietiekami spēcīgs.
kāpēc lobijs? Vienkārši viņi pirmie rezervēja datumus.