Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Apvienotās līgas līderi ''Kalev''/''Cramo'' pamet aizsargs Kovļars

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Apvienotās līgas līderi ''Kalev''/''Cramo'' pamet aizsargs Kovļars
"Kalev/Cramo" aizsargs Oleksandrs Kovļars. Foto: Marita Brigitta Mones

Igaunijas Tallinas ''Kalev''/''Cramo'' paziņojusi, ka tās sastāvā vairs nespēlēs līderis, 21 gadus vecais ukrainis Oleksandrs Kovļars, kurš karjeru visdrīzāk turpinās Spānijas klubā ''Obradoiro''.

Latvijas - Igaunijas basketbola līgas līdere Tallinas ''Kalev''/''Cramo'' oficiāli paziņojusi, ka to pametīs viens no kluba vadošajiem spēlētājiem Oleksandrs Kovļars. Sagaidāms, ka viņš drīzumā kļūs par Spānijas kluba ''Obradoiro'' spēlētāju.

Šīs sezonas astoņās apvienotās līgas spēlēs Kovļars ''Kalev''/''Cramo'' rindās bijis rezultatīvākais ar 14.4 punktiem spēlē. Tāpat viņam 6.3 rezultatīvās piespēles un 2.5 atlēkušās bumbas. 21 gadu vecais Kovļars Tallinas klubam pievienojās pirms iepriekšējās sezonas, pirms tam sezonu pavadot Tartu.

Kopā ar Tallinas klubu viņš kļuva par Igaunijas čempionu un Igaunijas kausa ieguvēju, bet iepriekšējā sezonā FIBA Eiropas kausā aizspēlējās līdz pusfinālam. Tāpat viņu pagājušajā sezonā atzina par Igaunijas finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/Czs7u4o...