Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Par VEF savainoto līderu dalību mačā lems spēles dienā

Andrejs Siliņš

Par VEF savainoto līderu dalību mačā lems spēles dienā
Trevons Hjūzs uz grīdas
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas VEF komandas ārsts profesors Viesturs Lāriņš portālam Sportacentrs.com atklāja, ka Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas trešajā spēlē pret "Ventspili" centrs Artjoms Parahovskis un saspēles vadītājs Trevons Hjūzs guvuši nopietnus savainojumus, taču par abu līdzdalību nākamajā mačā tiks lemts spēles dienā, tātad trešdien. Līdzīga situācija arī ar jau iepriekš savainojumu guvušo Kristapu Janičenoku.

"Gan Janičenokam, gan Parahovskim un Hjūzam ir nopietni savainojumi, kas var liegt dalību trešdienas spēlē, taču par katru atsevišķi tiks lemts trešdienas rītā," VEF komandas ārsts Viesturs Lāriņš norādīja, ka nosaukto basketbolistu piedalīšanās mačā šobrīd ir neskaidra. "Gan Parahovskim, gan Hjūzam ir atkārtoti savainojumi attiecīgi potītes saišu sastiepums un muskuļa sastiepums, bet Janičenokam sastieptas potītes saites."

Komandas kapteinis Janičenoks nevarēja uzsākt jau iepriekšējo maču Ventspilī, bet Parahovskis un Hjūzs guva savainojumus tā laikā. Tiesa, arī Janičenokam šis ir jau otrais savainojums 2011. gadā, jo tā sākumā uzbrucējs nevarēja spēlēt Ahileja saišu sastiepuma dēļ. Rokas savainojums esot arī melnkalnietim Bojanam Bakičam, taču tas netraucēs doties laukumā arī sērijas turpinājumā. "Ar pārējiem viss ir daudz maz kārtībā, un visi būs gatavi spēlei," apstiprināja Lāriņš.

Otrajā finālsērijas mačā ierindā atgriezās iepriekš Baltijas līgas finālčetrinieka cīņās savainojumu guvušais uzbrucējs Gatis Jahovičs, 24 minūtēs gūstot septiņus punktus un izcīnot četras atlēkušās bumbas.

Sērijas ceturtā spēle Arēnā Rīga norisināsies jau šo trešdien.

Slēpts komentārs: Meric

     [+] [-]

, 2011-05-16 18:32, pirms 13 gadiem
Pat grūti pateikt kā labāk:
Labāk spēlēt vai nespēlēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-05-16 18:59, pirms 13 gadiem
Meric rakstīja: Janičenok, beidz sačkot, uzliec teipu un spēlē!
Tu laikam nezini ko nozīmē sastieptas saites - tā ka kāju pie zemes normāli nevar pielikt, kur nu vēl paskriet un palekt par 120%!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 21:38, pirms 13 gadiem
nu jā sačkošana tur nu galīgi nav īstais apzīmējums, un trenēties bez teipa... nevisai ticās...

manuprāt Parahovska nespēlēšana tāpat arī pārējo nepiedalīšanās pārāk nozīmīgu lomu nespēlēs(Vef tomēr labāk spēlē bez Parahovska un Janičenoks nu nerāda to sniegumu play offos ko es gaidu, par Hjūzu - pamaz dabūjis uzspēlēt tāka tur nevar prognozēt vai tas ir ļoti liels zaudējums..., beztam tagad atkal varēs Ņeļubovs savas 5-7min paizpauzties), ja komanda spēs mobilizēties un nospēlēs disciplinēti...disciplinēti noteikti diezvai būtu 17-18 metieni no DB vai SV puses ar precizitāti 25-33%..tāka ja spēlētāji spēs sevi iegrožot un nospēlēt uz komandu domāju V-pilij būs ļoti grūti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-05-17 08:33, pirms 13 gadiem
Vpilij paveras iespeja uzvaret kadu speli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-17 23:00, pirms 13 gadiem
ej nost kas par bildi bakič vnk sapņo