Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Misters atgriežas Latvijā un pastiprina zaudējumu sērijā esošo ''Ogri''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Misters atgriežas Latvijā un pastiprina zaudējumu sērijā esošo ''Ogri''
Andris Misters. Foto: Rokas Lukoševičius/LKL

Latvijas - Igaunijas līgas komandu ''Ogri'' pastiprinājis 31 gadu vecais aizsargs Andris Misters, liecina līgas mājaslapā pieejamais kluba pieteikums. Misters sezonu sāka Lietuvas Basketbola līgas Mažeiķu klubā, pirms kāda laika pusēm vienojoties par sadarbības pārtraukšanu.

BK ''Ogre'' aizsargu rotāciju papildinājis ar latviešu spēlētāju Andri Misteru, liecina komandas pieteikumā norādītā informācija apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas mājaslapā.

Misters sezonu sāka Lietuvas Basketbola līgas jaunpienācējā Mažeiķu komandā, kurā gan pēc nozīmīgas lomas sezonas ievadā tā tika pazaudēta turpinājumā. 13 spēlēs kluba sastāvā viņam 16.3 minūtes laukumā, kurās 5.2 punkti. Iepriekšējo sezonu Misters pavadīja Rumānijā, Ploještes ''Petrolul'' komandā, kuras rindās guva 11.4 punktus, izcīnīja 3.5 atlēkušās bumbas un atdeva 2.6 rezultatīvās piespēles.

31 gadu vecais aizsargs līdz ar to atgriezies Latvijas - Igaunijas līgā, kur pārstāvējis arī ''VEF Rīga'' un ''Parnu Sadam''. 2021./2022. gada sezonā kopā ar Pērnavu viņš kļuva par turnīra bronzas medaļnieku, bet vēlāk palīdzēja klubam uzvarēt Igaunijas čempionātā, pašam tiekot atzītam par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

BK ''Ogre'' sezonas ievadā bijusi spēlētāju meklējumos tieši šajā pozīcijā. Uz īsu brīdi sezonas ievadā tajā spēlē Īzaks Asrats, bet vēlāk Naidžels Džonsons, ar kuru sadarbība tika pārtraukta pēc desmit mačiem. ''Ogre'' visu turnīru ieskaitē (apvienotajā līgā un Latvijas kausā) zaudējusi četrās spēlēs pēc kārtas.

Mistera iespējamā debija ''Ogres'' sastāvā varētu notikt 17, janvārī, kad savā laukumā gaidāma spēkošanās pret ''Latvijas Universitāti''.

Izmantotie resursi:
https://www.estlatbl.com/en/partici...

     [+] [-]

, 2024-01-16 15:07, pirms 9 mēnešiem
No kurienes Ogrei tāda nauda. Nav noslēpums ka Misters Rumānijā pelnīja vismaz 6 pakas mēnesī, arī Lietuvā bija kādas 5 štukas....Neskauž, tikai godīgi jautāju?

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 17:14, pirms 9 mēnešiem
VEF nopirka Džonsonu (vakar te bija spekulācjas) un Ogrei sanāca priekš Mistera

     [+] [-]

, 2024-01-16 18:24, pirms 9 mēnešiem
Nauda paliek nauda. Bet šis puika ir Ogrē nevis...

     [+] [-]

, 2024-01-16 22:52, pirms 9 mēnešiem
dinamoRIGA2000 rakstīja: No kurienes Ogrei tāda nauda. Nav noslēpums ka Misters Rumānijā pelnīja vismaz 6 pakas mēnesī, arī Lietuvā bija kādas 5 štukas....Neskauž, tikai godīgi jautāju?
Jo menedžments apgroza naudu - pārdod un nopērk vietā citu. + nebraukājot blāmēties ENBL arī noteikti sanāk naudiņa.