Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Dāvis Čoders kļūst par Umbraško asistentu ''Rīgas Zeļļos''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dāvis Čoders kļūst par Umbraško asistentu ''Rīgas Zeļļos''
Dāvis Čoders. Foto: FIBA

Latvijas-Igaunijas līgas jaunpienācēja ''Rīgas Zeļļi'' informējuši, ka treneru štābu papildinājis Dāvis Čoders, kurš kļuvis par galvenā trenera Jura Umbraško asistentu.

"Pēc ilgākām sarunām un pārdomām esmu nolēmis pievienoties jaunajam basketbola klubam "Rīgas Zeļļi," teica Čoders. "Jau kopš pavasara, kad mani uzrunāja komandas vadība, man bija interese par šo projektu. Laiks visu saliek pa vietām, un esmu priecīgs kļūt par daļu no šīs organizācijas. Ar nepacietību gaidu pievienošanos kluba treniņiem, kad varēšu palīdzēt Jurim Umbraško visos basketbola jautājumos."

"Esam ļoti gandarīti par Dāvja pievienošanos," saka "Rīgas Zeļļu" prezidents Edgars Buļs. "Iepriekš ļoti nopietni Čoderu izskatījām galvenā trenera amatam, tomēr pavasarī viņš pieņēma lēmumu par citu karjeras virzienu. Uzzinājuši, ka Dāvis tomēr ir pieejams, nekavējoties sazinājāmies ar viņu un dažu dienu laikā vienojāmies par sadarbību. Mums lieti noderēs Čodera profesionalitāte un pieredze treniņu procesā, skautingā un spēlētāju selekcijā, kas gūta, strādājot abos Latvijas basketbola flagmaņos un palīdzot izcīnīt vairākus čempiontitulus. Dāvis noteikti vēl vairāk uzlabos kluba darbu basketbola operācijās."

Būdams profesionāls spēlētājs, Dāvis LBL aizvadīja piecas sezonas, basketbolista karjeru noslēdzot 2015. gadā. Jau nākamajā sezonā viņš atradās uz BK "Ventspils" treneru tiltiņa, bet 2017. gadā pārcēlās uz "VEF Rīga", sešu gadu laikā izcīnot piecas zelta medaļas LBL, divus Latvijas kausus un vienu Latvijas-Igaunijas līgas titulu.

Iepriekš ziņojām, ka līgumus ar "Rīgas Zeļļiem" noslēguši arī Francis Lācis, Uģis Pinete, Zigmārs Raimo un Juris Vītols.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Zeļļi

     [+] [-]

, 2023-08-15 16:34, pirms 11 mēnešiem
mēnesis līdz tipofam, zeļļiem 4 špīleri... nenopietni kaut kā

     [+] [-]

, 2023-08-15 16:59, pirms 11 mēnešiem
Rafaello rakstīja: mēnesis līdz tipofam, zeļļiem 4 špīleri... nenopietni kaut kā
Tāds mums tas čempionāts ir

     [+] [-]

, 2023-08-15 17:21, pirms 11 mēnešiem
Ir viņiem špīleri, tikai publiski nestāsta, velk garumā.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-15 17:35, pirms 11 mēnešiem
tas ir tas , kas izgāzās ar u20?

     [+] [-]

, 2023-08-15 21:50, pirms 11 mēnešiem
Lai veicas jaunajā amatā,nevis intrigu pilnajā LBS,kas bīda savus ielikteņus un pakalpiņus....

     [+] [-]

, 2023-08-15 23:20, pirms 11 mēnešiem
Rafaello rakstīja: mēnesis līdz tipofam, zeļļiem 4 špīleri... nenopietni kaut kā
Vecā Barona taktika

Bet jā, te viens insaiders visu laiku meta info, kādi veterāni ar Zeļļiem trenējas. Beigās paņems gan tos, kuri nevienam nebūs vajadzīgi, un salasīt U- izlašu džekus arī nevajadzētu būt problēmai.