Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Labi spēlējam ne tikai aizsardzībā, bet ari uzbrukumā"

Andrejs Siliņš

Zvirgzdiņš: "Labi spēlējam ne tikai aizsardzībā, bet ari uzbrukumā"
"Valmieras" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš
Foto: Jānis Priedītis

"Seši spēlētāji katrs guva vairāk kā 10 punktus, un tas ir komandas darbs, kas dod kopējo rezultātu," pēc uzvaras pār "Barons/O!Karte" vienību Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē savas komandas uzbrukumu paslavēja "Valmieras" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš.

"Vispirms paldies komandai par lielisko spēli! Šodien parādījām, ka komanda labi spēlē ne tikai aizsardzībā, bet arī uzbrukumā, jo seši spēlētāji katrs guva vairāk kā desmit punktus, un tas ir komandas darbs, kas dod kopējo rezultātu," maču analizēja pieredzējušais treneris. "No otras puses skatoties, mēs esam tik, cik esam, un, ja kāds spēlētājs spēles gaitā iziet no ierindas, tad ir ļoti grūti noturēt stabilitāti līdz pēdējām spēles minūtēm. Šoreiz paveicās un komanda parādīja, ka var arī šādā sastāvā nospēlēt līdz galam un uzvarēt!"

"Protams, galvenais ir tas, ka izcīnījām uzvaru, jo tas komandai dod pārliecību," sacīja 11 punktus guvušais Raimonds Gabrāns. "Spēle gāja kā pa viļņiem – beigās likās, ka viss būs kārtībā, bet tad atslābinājāmies un pieļāvām muļķīgas kļūdas un uzsistām nevajadzīgus sodus, kas ļāva pretiniekam realizēt soda metienus un samazināt rezultāta starpību. Tas viss padarīja spēles beigas nervozas un mums vajadzēja tomēr nospēlēt mazliet gudrāk, lai šādas beigas nepieļautu. Bet viss ir labs, kas labi beidzas.”

Raimonds par nozīmīgajiem soda metieniem spēles beigās: "Tādos metienos nav ko domāt – vai nu tu iemet vai nē. Labāk nedomāt lieki, bet darīt. Varēja just mūsu līdzjutēju un skatītāju atbalstu, kas deva lielāku stimulu spēlēt un saņemties. Paldies viņiem par to!"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-14 12:09, pirms 13 gadiem
Te ir skaidri redzams , ka Galvenais treneris Māk strādāt ar komandu kāda tā ir pēc iespējām un arī rezultāts. Nevar tak katru bijušo basketbolistu ielikt par Galveno !Tad jau Izglītībai un Praksei nebūtu jēgas.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-14 13:13, pirms 13 gadiem
Pēc sezonas beigām ..... Kluba vadībai , galvenais uzdevums Nr. 1 Noturēt Zvigzdiņu ... Lai veicas ..

     [+] [-]

, 2011-03-14 13:26, pirms 13 gadiem
varētu būt ļooti grūti...

     [+] [-]

, 2011-03-14 16:25, pirms 13 gadiem
Новым главным тренером «Химок» станет Куртинайтис
В ближайшие дни новым главным тренером «Химок» будет назначен Римас Куртинайтис, в настоящее время возглавляющий рижский ВЭФ, сообщает «Спорт-Экспресс».
За свою тренерскую карьеру олимпийский чемпион Сеула-88 работал в клубах «Киев» (Украина), «Гала» (Азербайджан), «Урал-Грейт», «Сакалай» (Литва), «Шленск» (Польша), «Летувос Ритас» (Литва), а также в сборных Азйрбайджана и молодежной сборной Литвы. Наивысшим достижением литовского специалиста стала победа с «Летувос Ритас» в Кубке УЛЕБ-2009.

     [+] [-]

, 2011-03-14 16:26, pirms 13 gadiem
Kas būs VEF' am nākošais TRENERIS ?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-15 00:10, pirms 13 gadiem
jā izskatās,ka Zvigrzdiņš ir netikai liels zelts sieviešu izlasē,bet arī māk labi motivēt vīriešu komandas...prieks,ka mums ir tik daudzpusīgs speciālists....lai Valmierai veicas,un par skaistām uzvarām!

izskatās,ka par finālu LBL nav zināms...valmiera būs spēcīgs konkurents...vēl jau arī paliek protams liepāja.
tā kā vefam un ventiņiem vēl būs jāiespringst....

     [+] [-]

, 2011-03-17 00:04, pirms 13 gadiem
šonakt redzēju, kā Teteris Barona algu nospēlē automātos!