Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: RSU pietrūkst seši punkti līdz simtam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: RSU pietrūkst seši punkti līdz simtam
"Saldus". Foto: basket.lv

Šovakar Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā tika aizvadīta viena spēle – RSU savā laukumā ar 94:63 pieveica "Saldus" komandu.

Laukuma saimniekiem izdevās pārliecinošs sākums, pārsvaram jau pirmajā ceturtdaļā pārsniedzot desmit punktu robežu. RSU puslaika pārtraukumā devās ar +13, un mača turpinājumā atstatums pieauga, beigās izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 31 punkta pārsvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Edgars Lācis ar 13 punktiem, Andris Epners iemeta par vienu mazāk, bet uzreiz trim basketbolistiem izdevās iemest 11 punktus – Aleksim Valtam Putniņam, Jurim Šapovalovam un Kristapam Jurjānam. Savukārt "Saldus" rindās gan Kristers Ķeķis, gan Ivo Liepa iemeta 14 punktus. Otrā kontā arī desmit atlēkušās bumbas.

1. līdz 12. vietas grupā "Saldus" ar deviņām uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņem ceturto pozīciju, bet RSU ar bilanci septiņas uzvaras un astoņas neveiksmes ir astotā.