Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF turpinās cīņu par augstāku vietu tabulā

Andrejs Siliņš

VEF turpinās cīņu par augstāku vietu tabulā
Ramūns Butauts un Dairis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze,f64

Šovakar pulksten 19:30 Olimpiskajā Sporta centrā Rīgas VEF vienība Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē uzņems Jelgavas "Zemgali", lai turpinātu cīnīties par iespējami augstāku vietu turnīra noslēguma tabulā.

Šī būs VEF otrā spēle aprīlī LBL turnīrā un trešā pēc kārtas pret "Zemgali". Iepriekšējos divos mačos rīdzinieki svinēja ļoti pārliecinošas uzvaras (92:70 un 103:63), bet vēl vienā spēlē jelgavnieki svinēja uzvaru. Tas notika 7. novembra vakarā Jelgavā - 75:70. Toreiz VEF Juniors vienību papildināja tikai viens spēlētājs no lielās komandas - Raitis Grafs, kuram tā bija priekšpēdējā spēle kluba rindās. Pēcāk Raitis pievienojās "Baronam", kas tieši šobrīd atrodas vietu augstāk nekā VEF turnīra tabulā. Tomēr, ja VEF uzvarēs šovakar, komanda uzlabos bilanci, bet pagaidām pacelties augstāk nespēs, jo otrajā vietā esošajai "Barons/O!Karte" būs tāda pati bilance, taču labāka bilance savstarpējos mačos.

"Zemgalei" šī būs otrā cīņa pēc kārtas, jo vakar izbraukumā bija jātiekas ar "Ventspili" (74:97). Atšķirībā no kurzemniekiem VEF pēc dalības Baltijas līgas (BBL) "Final Four" bija viena brīvdiena. "Zemgalei" šī būs priekšpēdējā spēle regulārajā sezonā. Pēdējā spēle arī jau pavisam drīz - ceturtdien atkal pret "Ventspili". Jelgavnieki ne augstāk tikt, ne zemāk nokrist par sesto vietu nevarēs, un pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā būs jāspēlē pret trešo vietu. Ja turnīrs beigtos šodien, trešie būtu tieši VEF.

Rīgas komandai, kas pēdējā laikā demonstrējusi teicamu sniegumu, izdevies uzvarēt jau četrās LBL spēlēs pēc kārtas, un kalendārs ir pateicīgs tam, lai līdz sezonas beigām izdotos pagarināt šo sēriju līdz septiņām uzvarām - pēc šī vakara mača vēl divas spēles pret "Turību" (piektdien) un "Valmieru" (svētdien).

Slēpts komentārs: srax0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-12 10:12, pirms 13 gadiem
janem ar + 30
Slēpts komentārs: srax0

  +3 [+] [-]

, 2011-04-12 10:40, pirms 13 gadiem
srax0 rakstīja: tas ir tavs teksts. tik samainiju vardus BKV ar VEF vietaam. un mazliet laikus izmainiju. vnk Alexij - Nelien BKV lapaas ar savaam drazaam, ja negribi, lai BKV fani lien te un spamo debilibas.
tu tak neesi normals
uzliekat vel paroli lai citi nevar iet un rakstit jo redziet BKV faniem taisniba actinjas taa kož ka pat nez kur likties.Visu cienu BKV ko vinji ir sadarijusi par visu pastavesanas laiku bet sobrid taa ir tikai blava ēna no taa BKV kas bija kadus gadus 3-5 atpakal

  -1 [+] [-]

, 2011-04-12 10:43, pirms 13 gadiem
kāda nozīme VEF un Baronam,tāpat pusfinālā savā starpā kapās.Zemgali jau apspēlēs ceturtdaļfinālā abas.Un diezvai Lauvas un Valmiera var ieņemt 3 vietu jo abām vēl spēles pret Baronu un Vef attiecīgi.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-12 10:50, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: tu tak neesi normals
uzliekat vel paroli lai citi nevar iet un rakstit jo redziet BKV faniem taisniba actinjas taa kož ka pat nez kur likties.Visu cienu BKV ko vinji ir sadarijusi par visu pastavesanas laiku bet sobrid taa ir tikai blava ēna no taa BKV kas bija kadus gadus 3-5 atpakal
nav problemu, ej un raksti visadas debilibas. tik rekjinies ar to, ka arii jusu forumos tiks rakstiits tas pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-12 11:45, pirms 13 gadiem
Kādam nav informācijas, kurus spēlētājus VEF šodien plāno izmantot, bet kuriem dos atpūtu? Zemgalei jau arī smags grafiks - gandrīz visi spēlētaju brīvdienās kapāja studentu "Aprīļa trakumā", un tad vēl vakardienas brauciens uz Ventspili.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-12 13:19, pirms 13 gadiem
shodien vajag sakapt pa LIELAM, lai butu ideals kurs uz Finalu!

  -1 [+] [-]

, 2011-04-12 13:47, pirms 13 gadiem
Šodien jau pirmā riņķa atliktā spēle, tā kā VEF junioram vajadzētu doties laukumā ar to sastāvu kāds bija 2010.gada oktobrī!!!

     [+] [-]

, 2011-04-12 16:52, pirms 13 gadiem
srax0 rakstīja: nav problemu, ej un raksti visadas debilibas. tik rekjinies ar to, ka arii jusu forumos tiks rakstiits tas pats.
a tici man tas mani nekarata gribesu un apcelsu tavu klubu lidz nelabumam
baigi ielidis te draud kaut ko, oiii visiem bail palika
smiekligs čalis nesaprotu vispar par ko cepjas