Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Viļums: "Papildlaikā nospēlējām nosvērtāk"

Andrejs Siliņš

Viļums: "Papildlaikā nospēlējām nosvērtāk"
Uģis Viļums
Foto: liepajniekiem.lv

Pēc papildlaikā izcīnītās uzvaras pār "ASK/Buki" vienību iespaidos par spēli ar portālu eSports.lv dalījās "Liepājas Lauvas" aizsargs Uģis Viļums, atklājot, ka uzvarai pamatlaikā pietrūka aukstasinības.

""Buki" bija kārtīgi izpētījuši mūsu spēli, bija ļoti labi noskaņojušies un jau no paša sākuma spēle izvērtās diezgan nervoza," atcerējās Uģis. "Tā arī visu laiku gāja - vienu brīdi mēs izrāvāmies, tad viņi. Papildlaikā nospēlējām nosvērtāk un uzlabojām sniegumu aizsardzībā, tāpēc arī izcīnījām uzvaru."

"Pieļāvām bērnišķīgas kļūdas uzbrukumā, neizpildījām to, ko treneris teica, aizsardzībā bišķi iekritām," aizsargs atklāja, ka, lai izcīnītu uzvaru jau pamatlaikā, pietrūcis aukstasinības. "Treniņos vēl noteikti ir, ko darīt un pie kā strādāt. Ja jau viss būtu kārtībā, tad nebūtu interesanti vairāk (smejas)."

"Šodien ļoti labi nospēlēja viens jaunais - Aleksandrs Pavlovs, tāpat arī lietuviešu saspēles vadītājs, tā kā treneriem būs vēl jādomā - atstāt vai neatstāt sastāvā," jaunos komandas biedrus paslavēja Viļums.

"Šodien kaut kā nevarēju trāpīt, bet kopumā pats ar katru spēli jūtos arvien labāk," kā allaž, labā noskaņojumā bija basketbolists. "Celis turas, viss kārtībā."

  +7 [+] [-]

, 2008-10-08 21:56, pirms 16 gadiem
Biju gaidiijis no Lauvaam kaut ko vairaak tomeer sastaavs krietni speeciigaaks par bukiem!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-08 21:56, pirms 16 gadiem
ar sadu speli LL netiks talu

  +1 [+] [-]

, 2008-10-08 22:13, pirms 16 gadiem
slavē jau tik uzvarētājus ,kaut vai sliktā spēlē...

  -3 [+] [-]

, 2008-10-08 22:54, pirms 16 gadiem
kad tad tev Ugjit shosezon ir kritis, paskaties savu statistiku un nokaunies, dari savu darbu -aizsardziiba ,nevis izlaadee speelee 30 metienus no kuriem 7-8 ir preciizi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja