Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Muižnieks apmierināts ar Janičenoka sniegumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Muižnieks apmierināts ar Janičenoka sniegumu
Kārlis Muižnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

''Kristaps Janičenoks šodien nospēlēja labi un palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru,'' pēc šodien izcīnītās uzvaras LBL čempionāta spēlē pār ''Valmieru" (92:85) atzina Rīgas ''Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

''Pagāja laiks, kamēr mēs pielāgojāmies agresīvai spēlei, ko piekopa pretinieki. ''Valmiera'' spēlēja ļoti labā ritmā un pašlaik atrodas ļoti labā formā. Tikai otrajā ceturtdaļā sākām spēlēt to spēli, kuru mums vajadzēja spēlēt. Izdevās lauzt spēles gaitu, pateicoties tam, ka ļoti labi nospēlēja mūsu līderi [Giedrs] Gusts un Armands Šķēle,'' uzvaras atslēgu atklāja "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

''Es domāju, ka Kristaps Janičenoks, ņemot vērā to, ka tā bija viņa pirmā spēle, nospēlēja ļoti labi un palīdzēja komandai uzvarēt. Nospēlēja 20 minūtes, un bija jūtams, ka viņš palīdz komandai,'' par Janičenoka debiju izteicās rīdzinieku treneris.

Vaicāts, kāpēc laukumā vien četras minūtes pabija amerikānis Rojs Braits, Muižnieks skaidroja, ka spēlētājs neesot spējis tikt galā ar saviem pienākumiem laukumā. ''Viņš sev atvēlētajā laikā netika galā ar saviem uzdevumiem, un tad mēs atradām īsto sastāvu, kas spēj veiksmīgi spēlēt un uzvarēt.''

 +20 [+] [-]

, 2008-10-08 21:44, pirms 16 gadiem
Janičenoks malacis, pirmajai spēlēi nav slikti, bet mani joprojām pārsteidz klārks, 26 punkti + tur n-taas reb, čalis no otrās somijas līgas, man nav komantāru vairs !

  +2 [+] [-]

, 2008-10-08 21:45, pirms 16 gadiem
njaa kautkaa Braits nu galiigi neraada to speeli ko gaidu..shkjiet shams taapat kaa Marshals (vai kaa nu to keksu pirms paaris gadiem baronaa sauca..)-iekshaa ir bet aaraa nenaak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-10-08 21:45, pirms 16 gadiem
Braits brauc mājās!! Atā atā!

  +6 [+] [-]

, 2008-10-08 21:46, pirms 16 gadiem
Krokodils rakstīja: Janičenoks malacis, pirmajai spēlēi nav slikti, bet mani joprojām pārsteidz klārks, 26 punkti + tur n-taas reb, čalis no otrās somijas līgas, man nav komantāru vairs !
Klarks tieshaaam traapijusies pilnaa loze..biezzi Bagijam taa negadaas, bet nu shoreiz tieshaam visu cienju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-08 21:50, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Somijas otraa liiga!!!!Un ko es Jums teicu pa skandinaavu basketbolu,vinju vieteejais chempis ir kudi labaakaa liimenii(augstaakaa)Mums kaads(taads) melnis kapaa otraa liigaa??
nu nejau aiz laba praata shams pa 2.liigu dziivojaaas ..ganjau nebij piedaavaajumu vnk, mozz suudiigaa formaa bij..utt..

  +3 [+] [-]

, 2008-10-08 21:59, pirms 16 gadiem
D_Light rakstīja: Pilniba piekritu par Braitu! Vinu domaju ka jasuto prom jo vins pagaidam neattaisno uz sevim liktas ceribas!
Nu no vienas puses varētu piekrist, bet tomēr varbūt vēl nedaudz jāpagaida. Ņemot spēlētāju, kas Eiropā nav spēlējis tomēr jārēķinās ka sākumā neies viegli. Cits pielāgojas ātrāk, cits ilgāk, cits varbūt vispār nepielāgojas. Uzreiz tagad norakstīt Braitu mazliet par agru tomēr
Zin atlaidīs, aizies šis uz kādu citu klubu un sāks tur mest pa 15-20 punktiem un škrobe būs Tā ka kamēr tā Braita atrašanās sastāvā nav par apgrūtinājumu tomēr var vēl paturēt un pagaidīt kamēr atverās - jo potenciāls jau čalim iekšā ir (atceramies kaut vai Prezidenta kausa spēli pret Rytas)

  +4 [+] [-]

, 2008-10-08 22:00, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Somijas otraa liiga!!!!Un ko es Jums teicu pa skandinaavu basketbolu,vinju vieteejais chempis ir kudi labaakaa liimenii(augstaakaa)Mums kaads(taads) melnis kapaa otraa liigaa??
viniem tadi melni, ka Klarks pashlaik nespele pat pirmaja liga

  +5 [+] [-]

, 2008-10-08 22:07, pirms 16 gadiem
Klarks tiešām ir fantastisks! Vienīgais kas noteikti ir nācis par sliktu tajā Somijā ir piespēļu kultūra!!! Ir redzams, ka džekam Somijā prasīja tikai noķert piespēles un tad mest no jebkurienes. Uzbruce'js ir lielisks. Tikai jāpamāca vēl laicīgi un pecīzi atdot piespēli kad viņu sedz pa diviem. Vispār lietaskoks kāds Valmierā sen nav redzēts, jo pie metiena viņš vienmēr tiks un metiens tiešām labs. Uzbrukumā trūkumu prektiski nav.

     [+] [-]

, 2008-10-08 22:21, pirms 16 gadiem
Vel runajot par Klarku - kad Latvija pedejo reizi bija tads speletajs kas vispar ne reizi nemeta zem 20? Klarkam pagaidam tadas speles nav bijushas...

  +2 [+] [-]

, 2008-10-08 22:29, pirms 16 gadiem
Šodien redzēju Clarku klātienē.. Džekam nereālā pedere, parasti ir tā ja augsti lec tad nemāk mest bet šitas augsti lec un tad ietur tādu pauzīti un ar mīkstu rociņu iemet..

Un piespēles džeks arī māk atdot un ļoti efektīvas..

     [+] [-]

, 2008-10-09 10:13, pirms 16 gadiem
Willy rakstīja: Vel runajot par Klarku - kad Latvija pedejo reizi bija tads speletajs kas vispar ne reizi nemeta zem 20? Klarkam pagaidam tadas speles nav bijushas...
nu bija tads monstrs Stimacs