Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Virsis: "Izpildījām galveno uzdevumu - cīnījāmies aizsardzībā"

Andrejs Siliņš

Virsis: "Izpildījām galveno uzdevumu - cīnījāmies aizsardzībā"
Oskars Virsis
Foto: Jānis Priedītis

"Nocīnījāmies aizsardzībā un domāju, ka Raimonds Gabrāns parādīja to, ka viņš ir viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem, kurš izšķirošajā brīdī uzņēmās līdera lomu, pēc uzvaras pār "Ventspili" Latvijas Basketbola līgā (LBL) sacīja Valmieras basketbola komandas rezultatīvākais spēlētājs Oskars Virsis.

"Mēs izpildījām trenera galveno uzdevumu, kas bija cīnīties par katru bumbu, kā arī spēlēt aizsardzībā. Ja spēlēsim aizsardzībā, tad arī būs rezultāts un padosies arī uzbrukums," pēc mača analizēja Virsis, kurš ventspilnieku grozā salādēja 24 punktus.

"Nocīnījāmies aizsardzībā un domāju, ka Raimonds Gabrāns parādīja to, ka viņš ir viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem, kurš izšķirošajā brīdī uzņēmās līdera lomu un realizēja divus grūtus metienus no groza apakšas," savu komandas biedru uzteica Oskars. "Es domāju, ka tas izšķīra daudz. Arī Jānim Kaufmanim beigās nenotrīcēja roka un viņš realizēja trīs no četriem soda metieniem."

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS VALMIERA |

  +4 [+] [-]

, 2011-03-08 23:22, pirms 13 gadiem
jā redzko nozīmē kārtīgs treneris!

     [+] [-]

, 2011-03-08 23:31, pirms 13 gadiem
burvigi

     [+] [-]

, 2011-03-08 23:46, pirms 13 gadiem
fotogalerija no spēles BK Valmiera – BK Ventspils 85:80 « ...