Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V.Valters: "Izšķirošais bija zaudējums Tallinā"

Andrejs Siliņš

V.Valters: "Izšķirošais bija zaudējums Tallinā"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Liepājā bija viegla spēle un domājām, ka Tallinā būs tāpat. Tā vietā dabūjām pa purnu," Rīgas VEF galvenais treneris Valdis Valters pēc uzvaras pār "Ventspili" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā atzina, ka komanda mačam gatavojusies īpaši nopietni.

"Izšķirošais moments bija zaudējums Tallinā, jo sezonas sākums izvērtās tāds, ka Liepājā bija viegla spēle un domājām, ka Tallinā būs tāpat. Tā vietā dabūjām pa purnu," sacīja Valters. "Zinājām, ka "Ventspils" šobrīd ir labā kondīcijā, aizvadījuši labas spēles, savukārt mums zaudējums Tallinā lika līdz šai spēlei trīs dienas nopietni pastrādāt gan fiziski, gan taktiski. Lai gan kopumā vēl spēlējam jēli. Jau iepriekš sacīju, ka pirmais sezonas mēnesis mums būs grūts, jo neesam saspēlējušies, spēlētāji nezina, ko kurš var un kad kurš izšaus."

"Bija zināms plāns, ko praktiski izdevās realizēt pilnībā," Valters komentēja Ingusa Bankevica laišanu laukumā nevis starta pieciniekā, bet gan kā rezervistu. "Aizsardzībā efektīvi nospēlēja Gailītis, Šeļakovs un Aleksejevs izdarīja savu darbu. Katru spēli mums būs citi līderi. Uzbrukuma potenciāls mums ir augsts, cita lieta, ka var neaiziet metieni kādu reizi. Daudz esam strādājuši pie aizsardzības uzlabošanas. Pēc Liepājas spēles šķita, ka esam ļoti labi aizsardzībā, bet, kad Tallinā pretinieki mūs sāka spiest uz apakšu, parādījās problēmas."

"Ronalds Zaķis vienmēr pret mums ir labi nospēlējis," pretinieku līdera sniegumu komentēja treneris. "Ceturtā numura pozīcijā viņam ir priekšrocības, jo mums tomēr nav tik meistarīgi spēlētāji kā viņš, bet centāmies turēt līdzi."

"Mums gandrīz visi, izņemot Bankevicu, iepriekš ir spēlējuši BBL Izaicinājuma kausa līmenī, tā kā pieredzes nav. Tā jāgūst šajās spēlēs. Galvenais ir tas, ka izdevis izveidot intrigu Latvijā," sacīja treneris. "Čempionāts būs interesantāks un būs vismaz kaut kāda intriga."

  +9 [+] [-]

, 2009-10-07 23:54, pirms 14 gadiem
"Mums gandrīz visi, izņemot Bankevicu, iepriekš ir spēlējuši BBL Izaicinājuma kausa līmenī"

un kā tad ar Jahoviču?
Slēpts komentārs: viedoklis
Slēpts komentārs: viedoklis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 00:16, pirms 14 gadiem
Apsveicu ar uzvaru. Jā,Zaķis nospēlēja beigu akordus tomēr minorā-nu,kā zilonis trauku veikalā.Ja dots uzdevums sist sodu,tad gāž arī pa pillu klapi ar visu nesportisko.Pieredzes trūkums?

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 00:37, pirms 14 gadiem
kopš ASK vairs nav, jāfano par VEFu

  -4 [+] [-]

, 2009-10-08 00:48, pirms 14 gadiem
Izšķirošais Valdi būs tas, kad kārtējais klubs kur esi tu Bankrotēs agrā vai vēlāk

  +6 [+] [-]

, 2009-10-08 01:08, pirms 14 gadiem
nu šodien domāju aplikās visi VV un VEF nolicēji, jāsaprot tak vienreiz, ka ASK un Baronu nespēlēšana BBL ir nejau VEF vaina!
Mana prognoze ir tāda ka VV ir stiprāks raksturā, uzvarētāja psiholoģija, (varbūt nedaudz iedomīgāks, kā te daudzi domā, bet tas tomēr reizēm palīdz arī), bet viņa pieredze šajā sezonā pieveiks Venstpili!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-08 01:10, pirms 14 gadiem
Neaizmirsīsim, lūdzu, ka visi kas Latvijā ir kaut ko sasnieguši ir lohi, es gribu dzirdēt vēl kāda vēsturiskos uzbraucienus Valteram, interesanti paklausīties!

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 02:13, pirms 14 gadiem
srajo rakstīja: Neaizmirsīsim, lūdzu, ka visi kas Latvijā ir kaut ko sasnieguši ir lohi, es gribu dzirdēt vēl kāda vēsturiskos uzbraucienus Valteram, interesanti paklausīties!
Ojār,liec jau nu vāku atpakaļ un nebāz galvu ārā.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 02:15, pirms 14 gadiem
srajo rakstīja: nu šodien domāju aplikās visi VV un VEF nolicēji, jāsaprot tak vienreiz, ka ASK un Baronu nespēlēšana BBL ir nejau VEF vaina!
Mana prognoze ir tāda ka VV ir stiprāks raksturā, uzvarētāja psiholoģija, (varbūt nedaudz iedomīgāks, kā te daudzi domā, bet tas tomēr reizēm palīdz arī), bet viņa pieredze šajā sezonā pieveiks Venstpili!
ja VEF un VV sezonas beigās būs pieveikuši BKV tad VARBŪT arī par viņu domas mainīšu, bet pagaidām lai jau zīmējas un staigā lielīdamies kā tāds pāvs!!!

  +6 [+] [-]

, 2009-10-08 07:22, pirms 14 gadiem
iepriekšējā sezonā valmiera 3x apspēlēja LV čempionus ....,bet palika piektie.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 08:17, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka nevis VEFs nospēlēja baigi labi, bet gan BKV krietni sliktāk kā varēja. Tas nozīmē, ka vēl jau VEFs dabūs iekšā

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 08:37, pirms 14 gadiem
Ventspilij brutāli nekrita trīnīši 22/4. Nevajag stāstīt, ka tas ir baigais VEF aizsardzības nopelns, jo vairums šo metienu bija pilnīgi sagatavoti, bet neiekrita. Domāju, ka šosezon tik vājš tālmetienu procents vairs nebūs.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 08:59, pirms 14 gadiem
James.Karalis James rakstīja: "Mums gandrīz visi, izņemot Bankevicu, iepriekš ir spēlējuši BBL Izaicinājuma kausa līmenī"

un kā tad ar Jahoviču?
Baroneli nomierinies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-08 10:03, pirms 14 gadiem
Jurchiks rakstīja: Kurš tad kur zīmējās? Tev breins čalīt ir podā jānolaiž vai ieēd lsd, lai restartētos, jo tādas devas skaudības.. tālu netiksi
tā nav skaudība, tas ir riebums!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja