Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Pietrūka koncentrēšanās"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Pietrūka koncentrēšanās"
Agris Galvanovskis
Foto: Mārtiņš Sīlis

"Spēles sākumā trīs spēlētāji bija gatavi, divi vēl lidoja mākoņos," pēc zaudēuuma Rīgas VEF Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē sacīja "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis.

"Noskaņojušies spēlei puiši bija, galu galā nopietns pretinieks, bet pietrūka koncentrēšanās. Spēles sākumā trīs spēlētāji bija gatavi, divi vēl lidoja mākoņos - pieļāva rupjas kļūdas aizsardzībā," treneris minēja zaudējuma iemeslus.

"Skatīsimies video, analizēsim kļūdas," trenera balsī nekādas pesimisma pazīmes nav jūtamas. "Gatavojāmies, ka viņi varētu segt cieši, pat presingu. Zinājām, ka ir trīs spēlētāji, kas viņiem var samest daudz, bet šodien bija arī ceturtais."

"[Mārtiņš] Berķis neiegāja spēlē tik labi kā vajadzētu - nepārtraukti iekrita aizsardzībā. Arī Mareks [Jurevičus] sākumā krita iekšā. [Artūrs] Bērziņš it kā savu spēli nospēlēja daudz maz labi. [Artūrs] Strēlnieks aizsardzībā izdarīja to, ko mēs no viņa gaidām, bet uzbrukumā nevarēja iemest savus brīvos metienus," rezervistu un arī pamatsastāva spēlētāju sniegumu analizēja Galvanovskis. "[Ronalds] Zaķis šodien cīnījas, malacis, ka cīnījās - par to cepuri nost. Viņam visu laiku tā vajadzētu spēlēt."

  +1 [+] [-]

, 2009-10-07 23:40, pirms 15 gadiem
C'mon Agri - next time JUST DO IT

  -1 [+] [-]

, 2009-10-08 00:13, pirms 15 gadiem
nu varbuut arii labni ir, savaadaak visas taas speeles ar trevizo bij tik labas, ka siem sakaapa jau galvinaas un nu domaaja ka kaut kaadu VEFinu uzvarees taapat.
ta anebuus, visi maak speeleet bbolu un luudzu ventini sanematies un ieprieciniet muus

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 09:05, pirms 15 gadiem
Berkjim vajag vilka pasi,sen jau vajag...nebija jeega no vinja ne Valmieraa ne Zemgalee..lai iet uz tiem Delfiniem atpakalj

  +1 [+] [-]

, 2009-10-08 09:35, pirms 15 gadiem
Man ar šķiet,ka Berķis krīt arā ,viņš vissūdīgāk darbojas aizsardzībā un tā viņa iedomība vīzdegunība augstprātība galīgi nepiestāv šādai komandai.

     [+] [-]

, 2009-10-08 09:39, pirms 15 gadiem
Sen bij tie laiki ,kad man patika BKV tad kad spēlēja (Buš,žeņa ,dainis,bagijs)tagad atkal patīk.
Tikai gaidu to brīdi ,kad būs otrs 4 nummurs ,lai Bērziņš var spēlēt pa 3.

     [+] [-]

, 2009-10-08 12:23, pirms 15 gadiem
Domāju, ka pietrīuka ne tikai koncentrēšanās.....
redzeeju tikai otro puslaiku, kurā nevarēju saskatīt reālu iespēju, ka bkv spēs uzveikt vef