Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL pirmajā divīzijā šovakar trīs spēles

Jānis Celmiņš

LBL pirmajā divīzijā šovakar trīs spēles
"Zemgale" galvenais treneris Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijā šovakar tiks izspēlētas trīs spēles. Centrālā no tām risināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur "Valmiera" uzņems "Rīgas VEF". Vēl viena interesants mačs šodien solās būt Liepājā, kur vietējās "Liepājas Lauvas" tiksies ar Jelgavas "Zemgale" komandu. Pirmo no šīm spēlēm saviem lietotājiem video tiešraidē piedāvās noskatīties portāls Sportacentrs.com

Varis Krūmiņš un Co viesosies Liepājā

Liepājas un Jelgavas komandas šajā sezonā līdz šim vēl nav tikušās, un lai arī par mača favorītiem jāuzskata liepājniekiem, pieredze rāda, ka šis liepājniekiem ir visai neparocīgs pretinieks, par ko liecina iepriekšējās sezonas LBL spēļu statistika. Liepājnieki LBL turnīra ietvaros tikai vienu reizi četrās savstarpējās spēlēs tika pie uzvaras, kas vēl jo vairāk liepājniekiem liek būt piesardzīgiem arī šajā sezonā.

Komandas komplektācijā īpašas izmaiņas "Zemgalē" nav notikušas un lielākā daļa spēlētāju komandā palikuši no aizvadītās. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu klubā vairs nespēlē Lauris Mizis, Kaspars Raiskums un Edgars Rēķis, taču klāt nākuši tādi spēlētāji kā Māris Gulbis, Salvis Mētra un Ģirts Celms. Līdzšinējās trijās LBL spēlēs "Zemgale" izcīnījusi vienu uzvaru, liepājnieki turpretim trīs uzvaras četrās spēlēs.

Interesanti, ka par oktobra mēneša labāko spēlētāju LBL 1. divīzijā tika atzīts "Liepājas lauvu" spēlētājs Oļegs Kojenets. Oktobra mēnesī aizvadītajās četrās LBL 1. divīzijas spēlēs basketbolists vidēji atzīmējies ar 18.5 gūtiem punktiem un 9 atlecošajām bumbām. Vai viņu apturēt šodien spēs jelgavnieki? Spēles sākums pulksten 19.30.

Valdis Valters un Co – Valmierā

Par ne mazāk interesantu cīņu šovakar varētu pārvērsties "Rīgas VEF" un "Valmieras" komandu tikšanās. LBL līderi VEF basketbolisti šovakar viesosies pie Gata Meldera vadītās "Valmieras" komandas, kurai uz pārbaudes laiku pievienojies amerikāņu aizsargs Deivīns Deiviss, kurš līdz šim spēlējis ASV studentu čempionātā. Deiviss tiek raksturots kā atlētisks spēlētājs, kurš, pateicoties savām fiziskajām īpašībām, izcēlies ar efektīvu un efektīgu darbību kā uzbrukumā, tā aizsardzībā. Ļoti iespējams, ka Deivisa debija Vidzemes pusē notiks jau šovakar.

Nav šaubu, ka pēc sagrāves pret "Khimki" komandu (66:103) VTB līgas ietvaros Valdis Valters un vefieši vēlēsies reabilitēties. Patlaban LBL turnīra tabulā ar divām uzvarām tikpat spēlēs Vefiņš ieņem pirmo vietu, bet "Valmiera" ar divām uzvarām trīs spēlēs ierindojusies ceturtajā vietā. Kā zināms, rīdzinieki LBL sezonu iesāka ar uzvaru pār pērnās sezonas čempioniem "Ventspili" (87:80).

Šo maču video tiešraidē šovakar demonstrēs arī portāls Sportacentrs.com. Pēc ilgāka laika maču komentēs portāla "basketbola guru" Andrejs Siliņš. Mača sākums pulksten 18.30.

Trešajā šodienas LBL pirmās divīzijas spēlē "Ķeizarmežs" uzņems "Barons" komandu, kas īsi pirms šīvakara spēles savā pieteikumā ierakstījusi Aigaru Vītolu. Šīs spēles sākums pulksten 20.00. Viena spēle šovakar tiks izspēlēta arī LBL 2. divīzijā. Ogrē spēkiem mērosies laukuma saimnieki ogrēnieši un komanda no Saldus.

Izmantotie resursi:
vefriga.com
liepajaslauvas.lv
basket.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-11-04 12:14, pirms 14 gadiem
Toto vīri intrigu nesola nevienā spēlē... tas ir labi-vai slikti?

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 12:16, pirms 14 gadiem
Koificenti totalizātorā toč ir smieklīgi. nedomāju , kad VEFAM šodien klāsies Valmierā viegli!!! Uz tikšanos...

  +4 [+] [-]

, 2009-11-04 12:48, pirms 14 gadiem
Twittera kungs jau gribēs Valmierā uzvarēt...bet vai Valmieras basketbolisti to pieļaus?

  +1 [+] [-]

, 2009-11-04 12:53, pirms 14 gadiem
murziks rakstīja: Twittera kungs jau gribēs Valmierā uzvarēt...bet vai Valmieras basketbolisti to pieļaus?
tas gan.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-04 13:07, pirms 14 gadiem
NU davai: LAUVAS, VALMIERA un diemžēl - BARONS!

     [+] [-]

, 2009-11-04 15:17, pirms 14 gadiem
Vefam būs jāiespringst.