Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Deiviss iederēsies mūsu komandā"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Melderis: "Deiviss iederēsies mūsu komandā"
Gatis Melderis
Foto: Ivars Veiliņš , jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma LBL 1. divīzijas spēlē pret Rīgas VEF (76:82) aizvadīto maču komentēja BK ''Valmiera'' galvenais treneris Gatis Melderis.

''Spēles beigās mums pietrūka pārliecības un tika pieņemti daži nepareizi lēmumi: pāris rupjas kļūdas centra laukumā un pāris neizcīnītas bumbas aizsardzībā pie groziem, kuras bija jāsavāc, kā rezultātā trešās ceturtdaļas izskaņā zaudējām divus punktus. Tas arī bija spēles izšķirošais moments, jo pretiniekam radās pārliecība, ka viņi var uzvarēt šo spēli,'' par aizvadīto spēli spriež BK ''Valmiera'' galvenais treneris Gatis Melderis.

''Ja izslēdzam šīs lietas ārā, tad rezultāts būtu mums pozitīvs. Mums ir jāturpina strādāt, lai tādas kļūdas neatkārtotos. Pēdējā ceturtdaļā mums pietrūka spēlētāju, kas varētu uzņemties līdera lomu, kad komandas līderis Valeika mazliet pagura,'' norāda speciālists.

''Jaunais spēlētājs Deiviss izskatās, ka iederēsies mūsu komandā: ātrs, agresīvs aizsardzībā, ātri pielāgojas mūsu sistēmai un saprot, ko mēs darām un ko nedarām. Saprotu, ka viņam pašam vēl nav radusies pārliecība, jo šī viņam bija pirmā spēle, un tāpēc arī tika pieļautas dažas kļūdas.”

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-11-04 22:00, pirms 14 gadiem
njaa, Deiviss izskatījās tīri normāli priekš pirmās spēles... ja ir puslīdz tukšs ceļš uz grozu, tad ar agresīvu gājienu devās cauri...

  +3 [+] [-]

, 2009-11-04 22:08, pirms 14 gadiem
labs machs , bet visu izbojaaja tiesneshu idiotiskaa svilpshana par labu VEFINJAM un bankevica teeloshana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 23:10, pirms 14 gadiem
jimmijs5 rakstīja: labs machs , bet visu izbojaaja tiesneshu idiotiskaa svilpshana par labu VEFINJAM un bankevica teeloshana.
Nevienlīdzīgi tika svilptas uzbrukuma piezīmes... deivisam ejot cauri uzbrukuma piezīmē.. otrā galā valmiera nokrīt tādās pašās situācijās 2x zemē bet svilpes nav.!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-04 23:16, pirms 14 gadiem
Tā jau fikss un agresīvs, bet kļūdu arī daudz..

     [+] [-]

, 2009-11-04 23:55, pirms 14 gadiem
Valmiera...